Öğrencilerin eğitim desteğinin ikinci taksitleri yattı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öğrencilerin eğitim desteğinin ikinci taksitleri yattı


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; üniversitelerin 4 yıllık lisans ile 2 yıllık önlisans bölümlerini kazanan öğrencilere sağladıkları eğitim desteğinde ikinci taksitlerin banka hesaplarına yatırıldığı söyledi. Eğitim desteğinden 314’ü lisans; 219’u da önlisans olmak üzere toplam 533 Akdenizli öğrenci faydalanacağı bildirildi.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin geçen yıl Ekim ayında oybirliği ile aldığı bir kararla, üniversitelerin 4 yıllık lisans ve 2 yıllık önlisans bölümlerini kazanan gençlere eğitim desteği sağlanması kararlaştırılmıştı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz ilçesinde ikamet edip, üniversite kazanan öğrencilere sağladıkları eğitim desteğinin ikinci taksitlerinin, banka hesaplarına yatırıldığını açıkladı.

Başkan Gültak; “Üniversitelerin 4 yıllık bölümünü kazanan toplam 314 öğrencimize sağlayacağımız 2 bin 300 TL’lik eğitim desteğinin ikinci taksiti olan 750 TL; 2 yıllık bölüm kazanan toplam 219 öğrencimize sağlayacağımız bin 300 TL’lik desteğin ikinci taksiti olan 650 TL, banka hesaplarına yatırıldı. Bu desteği sağlıkla, afiyetle ve güzellikle harcamanızı diliyor, eğitim hayatınızda başarılar temenni ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA