MHP’li vekilin dolandırıcılıktan yargılanan avukatı haber ve içerik engelletti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’li vekilin dolandırıcılıktan yargılanan avukatı haber ve içerik engelletti


 

MHP’li Mersin vekili Levent Uysal, dolandırıcılıktan yargılanan avukatı Ferhat Pamuk aracılığıyla, adının geçtiği toplam 143 haber ve sosyal medya paylaşımını erişime engelletti.

Haber Merkezi

 

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, adının geçtiği toplam 143 haber ve sosyal medya paylaşımını erişime engelletti.

Nişantaşı Üniversitesi'nin sahibi ve Nişantaşı Eğitim Vakfı'nın kurucusu olan MHP’li Uysal, avukatı Ferhat Pamuk aracılığıyla 19 Şubat’ta İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurdu. Mahkeme aynı gün Uysal’ın "Kişilik haklarının ihlal edildiğine" karar vererek 143 haber ve sosyal medya paylaşımının erişime engellenmesine ve yayından çıkartılmasına karar verdi.

Kararı aldıran Uysal’ın avukatı Ferhat Pamuk'un “Nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik” gibi farklı suçlamalarla yargılandığı birçok davası var.

Hatta Pamuk yargılandığı ve nitelikli dolandırıcılıkla suçlandığı bir dava nedeniyle 2020 tutuklanarak cezaevine gönderilmiş bir süre sonra da serbest bırakılmıştı.

BirGün’ün ulaştığı Pamuk, birçok suçtan yargılandığı ve bir dönem de tutuklandığını doğrulayarak “Kendisine iftira atıldığını” öne sürdü.

Öte yandan erişime engellenen haberler arasında BirGün’ün 15 Şubat’ta “Dolandırıcılığı ödüllendirdiler, 11 Şubat’ta “Kupon arazi avcısı” ve 19 Ocak’ta “Servet değerindeki araziyi MHP’li vekil kaptı” başlıklarıyla yayımlanan haberler de yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA