Cemevi’nde CHP kavgası! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cemevi’nde CHP kavgası!


 

CHP Mersin’de milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat arasında yaşanan kavga hız kesmiyor. Son olarak Cemevi’ne kadar sıçrayan kavgada Milletvekili Hasan Ufuk Çakır’dan Ali Mahir Başarır’a şok sözler geldi.

Hediye Eroğlu

 

CHP Mersin’de milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat arasında yaşanan kavga hız kesmiyor.  Kurultay sürecinden bu yana tansiyonun yüksek olduğu Mersin CHP’de son olarak geçtiğimiz günlerde CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın Mersin mitinginde kendisini protesto eden Mezitli Alevi Kültür Derneği Başkanı ve bazı partililere “AKP trollerini atın buradan” demesine tepkiler sürüyor.

 

HASAN UFUK ÇAKIR BU DEFA CEMEVİ’NDE SES YÜKSELTTİ

Mezitli’de mevcut başkan Neşet Tarhan’ın yeniden aday gösterilmeyerek yerine Ahmet Serkan Tuncer’in aday yapılmasına genel merkez koridorlarında Ali Mahir Başarır’ı hedef alarak bağrış çağrış verdiği tepkiyle gündeme oturan Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, bu defa Cemevi’nde ses yükseltti.

Mersin’de birçok ilçe belediye başkan adayının belirlenmesinde etkili olduğu iddia edilen CHP Grup Başkanvekili Başarır’a sert sözlerle yüklenmeye devam eden Çakır, Mezitli Cemevi’nde Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın katıldığı programda eleştirilerde bulundu.

 

“BİZİ ARKANDA HANÇERLİYENLERİ UNUTMADIK SİZ UNUTTUNUZ MU?”

Milletvekili Hasan Ufuk Çakır burada yaptığı konuşmada, “Yok öyle yağma, bizi arkadan hançerleyenleri unutmadık siz unuttunuz mu? Siz kimseye eyvallah etmeyeceksiniz, işte burada belediye başkanı hayasıyla, namusuyla, şerefiyle Mezitli’ye hizmet etti. Çalmadı, çaldırmadı, Menzil tarikatının oraya el öptü de adaylık bile dilendi. Vatandaşlarının yanına geldi. Ben 5. sıradan parlamentoya girmiş arkadaşınızım. Sizlerin emrindeyim, ben Ali’nin Veli’nin milletvekili değilim. Sizin milletvekilinizim sizden şunu rica ediyorum, evet geliyor 31 Mart ama bir kişi geldiği zaman, el kol işareti yapanlara bir ders verme zamanı geldi. Onun için diyorum ki emrinizdeyim yanınızdayım” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA