Mersin ekipleri ligden koptu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin ekipleri ligden koptu


 

BAL’da mücadele eden Mersin ekiplerinden Anamur Belediyespor, Homurlu 1951 Spor ve Erdemli Belediyespor 16. haftada oynadığı maçlar sonucunda çok ağır darbe alarak puan kayıpları yaşadı. Anamr ve Erdemli teknik sorumlular ile yollarını ayırdı.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 7’inci grupta 16. Haftada Mersin ekipleri puan kaybetmeye devam etti. Sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan Anamur Belediyespor aldığı mağlubiyet sonrası lider ile arasındaki puan farkı 10 çıktı. Büyük bütçelerle sezona başlayan ancak istenilen başarıyı yakalayamayan Erdemli Belediyespor’da ise yenilmek artık bir alışkan haline geldi.

 

ANAMUR’DA KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

Anamur Belediyespor zorlu şampiyonluk yarışında ikinci kez darbe aldı. Anamur Belediyespor evinde İmamoğlu Belediyespor’a 0-3 mağlup oldu. Anamur Belediyespor son 2 haftada aldığı ağır puan kayıpları ile lider ile arasındaki puan farkı 10 çıktı. Şampiyonluk için mücadele veren Anamur Belediyespor önünde daha çok maç olmasına rağmen bu puan farkını kapatması zor ve artık şampiyonluk umutları çok azaldı. Anamur Belediye Spor ligde 27 puan ile 4. Sırada yer alıyor.

Öte yandan yaşan son gelişmeler ışığında Anamur Belediye Spor, Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

 

ERDEMLİ YENİLMEYE DEVAM EDİYOR

Bu sezon BAL’da umduğunu bulamayan ve zirveden çok erken kopan Erdemli Belediyespor bu hafta deplasmanda Sarıçam Kürkçüler Spor’a 4-0 gibi farklı bir skor ile mağlup oldu. Erdemli her geçen hafta daha kötüye gidiyor. Zirve mücadelesi ile çıktığı bu yolda kaybettiği puan kayıpları ile küme hattına daha çok yaklaştı. Erdemli Belediyespor ligde 21 puan ile 7. Sırada yer alıyor. Yaşanan gelişmeler üzerine Teknik Sorumlu Gürsoy Turan, yöneimle karşılıklı anlaşarak takımdan ayrıldı.

 

HOMURLU DEPLASMANDA ÜZGÜN

Homurlu 1951 Spor deplasmanda lider Akşehir Spor’a 2-0 yenildi. Homurlu 1951 Spor’da işler yolunda gitmiyor ve son iki haftada sergilediği kötü oyunla puan kaybı kaçınılmaz oldu. Homurlu 1951 Spor ligde 20 puan ile 10. Sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA