Emniyet Müdür Yardımcısı Tarsus’ta toprağa verildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Emniyet Müdür Yardımcısı Tarsus’ta toprağa verildi


 

Adana’da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy için tören düzenlendi. Aksoy’un evlatları 'Babam, sensiz ne yapacağız' diyerek gözyaşı döktü.

Merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi’nde oturan evli ve 2 çocuk babası 58 yaşındaki İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy, sabah saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi. Ailesinin ihbarı üzerine eve ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Aksoy, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy için Adana Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Aksoy’un Türk bayrağına sarılı tabutu önünde eşi Aytül, kızı Esra ve oğlu Furkan uzun süre gözyaşı döktü.

Bu sırada Aksoy’un kızı Esra, "Canım babam, doğudan daha yeni döndün. Yeni kavuşmuştuk. Senin için her şeyi yapacağım", oğlu Furkan Aksoy ise, "Sensiz nefes alamam babam" diyerek gözyaşı döktü.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hakan Aksoy’un cenazesi toprağa verilmek üzere Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Kargılı Mahallesi’ne götürüldü.

Törene Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, kent protokolü ve emniyet personeli katıldı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA