Mezitli’ye kadın plajı vaadi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’ye kadın plajı vaadi!


 

Yeniden Refah Partisi Mezitli Belediye Başkan adayı Recep Gül, ilçeye kadın plajı yapma vaadinde bulundu. Ayrıca “Mezitli’ye ahlaklı belediyeciliği getireceğiz” diyen Gül, “Dayısı olanın değil hakkı olanın hakkını aldığı bir belediyecilik yapacağız” dedi.

Haber Merkezi

 

Yeniden Refah Partisi Mezitli Belediye Başkan adayı Recep Gül, projelerinin Mezitli halkının yüzünü güldüreceğini açıkladı.

“Mezitli’nin taşını toprağını altın yapacağız” diyen Gül, Mezitli Belediyesi öncülüğünde, Mezitli halkı ile Mezitlibirlik kurarak, bünyesinde tarım ürünü depolama ve işleme tesisi ile katma değerli tarım ürünleri üreteceklerini söyledi.

“Yüzde 100 doğal portakal suyu, limon suyu, şeftali suyu, nar ekşisi, kuru erik, salça, reçel gibi ürünler üretip markalaştırarak yurt içi ve yurt dışı piyasa sunacağız” diyen Gül, “Örnekleyecek olursak Bu gün dalında kalan portakalın Yeniden Refah belediyeciliğinde suyu portakal suyu, kabuğu portakal reçeli, posası hayvan yemi olacak. Tarımla uğraşan vatandaşımız hakkını alırken hayvancılıkla uğraşan vatandaşımız ucuz yeme kavuşacak.

 

“MAKAM ARABASINI SATACAK, ÖĞRENCİ SERVİSİ ALACAĞIZ”

Mezitli Belediyesi bünyesindeki belediye başkanının da dahil olmak üzere tüm makam araçları satılacak yerine öğrenci servisi alınacak. Öğrencilerimize ücretsiz servis sağlayacağız. Belediye sınırları içinde 4 adet ETÜD merkezi kuracağız. Burada öğrencilerimiz Lise, Üniversite ve KPSS sınavına uzman öğretmenler eşliğinde zengin fakir ayrımı yapmaksızın hiçbir ücret ödemeden hazırlanacaklar. Açık büfe ücretsiz yemeklerini yiyip çaylarını, kahvelerini, kendi üretimimiz olan reçelimizi, kuru ve yaş meyvelerimizi meyve sularını yiyip içecekler.

 

“AMATEM KURACAĞIZ”

Çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucu alkol ve madde bağımlılığından kurtarmak, bu gençleri tekrar topluma kazandırmak için il sağlık müdürlüğümüz ile ortaklaşa AMATEM kuracağız. Burada gençlerimiz kötü alışkanlıklardan arınırken meslek edindirme kurslarımız ile meslek sahibi olarak toplum içinde tekrar saygın bir yere gelecekler.

Emeklilerimiz için kuracağımız okuma evlerimizde; emeklilerimiz kitabını, gazete ve dergisini okuyacak, internete girecek, hobi işleriyle meşgul olacak, çayını kahvesini içecek sohbetini edecek huzurla evine dönecek. Bunları yaparken hiçbir ücret ödemeyecek.

 

“KADINLAR İÇİN KOOPERATİF KURACAĞIZ”

Hanımlarımız için kuracağımız Mezitli girişimci ev kadınları kooperatifimizde; kadınlarımız kendi becerileri ile yaptığı el emeği göz nuru hobi ürünlerini anlaşma yapacağımız hediyelik eşya mağazalarında satacaklar, yaptıkları ev yemeklerini anlaşmalı lokantalarımıza verecekler. Böylelikle hem ev ekonomisine katkı sağlamış olacak, hem de yardım kolisi sadaka beklememiş olacak.

Mezitlimize kuracağımız hayvan barınağı sayesinde sokakta başıboş köpek kalmayacak. Bu hayvan barınağına halkımızın hayvan sevgilerini giderebilmeleri ve hayvanları yemleyebilmeleri için ücretsiz servis koyacağız. İçinde hayvan sevgisi ve merhameti olan veterinerlerimiz bu barınaklarda çalışacaklar.

 

KADIN PLAJI VAAADİ

Mezitli sahilimize Mezitli halkına ücretsiz 750 metre aralıklarla duş tuvalet, soyunma kabinleri ve şezlonglar koyacağız. Kadınlarımızın kendini güvende hissederek denize girip güneşlenebilmesi için iki adet kadınlar plajı kuracağız.  Tece ve Viranşehir plajlarımıza mavi bayrak alacağız. Mezitlili sakinlerimiz deniz için başka yere gitmez iken Mezitli deniz turizmi merkezi olacak.

 

MEZİTLİ’DE İSKANI OLMAYAN BİNA KALMAYACAK

Yeni yapılacak inşaatlar için bitirme sigortası olmayan projelere ruhsat vermeyeceğiz. Yarım kalan, içinde oturan iskanı olmayan binalar için; apartman ve site yöneticileri ile bir araya gelerek belediyemiz bünyesindeki mimar, mühendis ve yapı denetimciler ile eksikleri raporlayacağız. Site ve apartman yöneticilerine bildireceğiz.  Ücretsiz tahsis edeceğimiz yapı denetimciler gözetiminde eksiklerini giderecekler. Belediye olarak   hiçbir ücret talep etmeden mağduriyetleri gidereceğiz. Genel iskanlarını vereceğiz. Kimse mağdur olmayacak.

 

“SANAYİ ESNAFIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK”

Mezitli’ye kurulacak yeni sanayi sitesini sanayicilerimiz ile beraber belirleyeceğiz. Belirleyeceğimiz sanayi sitesi Otoban bağlantısı ve çevre yolu bağlantısı olan ulaşımı kolay trafiği aksatmayacak, tarıma ve hayvancılığa zarar vermeyecek şekilde olacak.  Yerleşim yeri içindeki sanayi bünyesine giren işletmeleri sanayiye alacağız yerleşim yerlerinde sanayi esnafı olmayacak.

Mezitlimize yapacağımız hizmetlerden direk halka dokunacak hizmetlerimizin sadece birkaç örneğini verdik. Mezitli’ye ahlaklı belediyeciliği getireceğiz. Dayısı olanın değil hakkı olanın hakkını aldığı bir belediyecilik yapacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA