Bu inceleme Mersin’e kazandırır mı? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bu inceleme Mersin’e kazandırır mı?


 

Mersin’deki sportif yatırımlarını yetersizliği ve var olan tesislerin ulusal ve uluslararası organizasyonlarda yeteri kadar değerlendirilememesi sık sık eleştiri konusu olurken bakanlıktan gelen bir heyetin kentte inceleme yapması heyecan yarattı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de 2013’te düzenlenen Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan spor tesisleri başta olmak üzere özellikle ilçelerde ve kırsalda ki yatırım eksikliği ile var olan tesislerin ulusal ve uluslararası organizasyonlarda yeteri kadar değerlendirilememesi eleştiri konusu olmaya devam ediyor. En çok eleştirilen tesislerin başında gelen Mersin Stadyumu başta otopark sorunu olmak üzere zeminden ısıtmaya pek çok alanda yaşadığı sorunlarla öne çıkarken, bakanlıktan gelen heyetin kentte inceleme yapması heyecan yarattı.

 

TESİSLER GEZİLDİ YERİNED GÖRÜLDÜ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Erdinç Karagöz, Mersin’e yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Gençlik Spor Bakanlığı’nın yatırım projeleri arasında yer alan, Mersin’de yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde incelemek üzere kente gelen Başkan Karagöz, birlikte Mersin’e yapılan yatırımları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'den bilgi aldı.

Karagöz, ilk olarak ilgili ilçe, şube, gençlik merkezi ve yurt müdürleri ile Mersin Kız Öğrenci Yurdunda bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantının ardından sırasıyla Mersin Kız Öğrenci Yurdu içerisinde bulunan Genç Ofis, Yenişehir ilçesine kazandırılan Yenişehir Gençlik Merkezi, Toroslar ilçesine kazandırılan Toroslar Gençlik Merkezi, Toroslar Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası ve Bakanlığa bağlı Türkiye'nin ilk Engelli Gençlik Merkezi olma özelliğine sahip Mezitli Engelsiz Yaşam Merkezi ile Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasında incelemeler yaparak yetkililerden yapılan son çalışmalar hakkında bilgi aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA