Toroslar personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, belediye personeline yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. 

Bolkar OSGB eğitmenleri Dr. Fevzi Bölükbaşı ve İş Güvenliği Uzmanı Zeynep Özdoğan tarafından, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimde; işçi ve işverenin yasal hak ve sorumlulukları, iş güvenliği kuralları, meslek hastalıklarının ve iş kazalarının önlenmesi, acil durumlarda yapılması gerekenler ve verimli çalışma metotları anlatıldı. Uzman eğitmenler, sinevizyon eşliğinde örneklerle bilgiler verdi.

 

“İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONUSUNDA GEREKEN HASSASİYETİ GÖSTERİYORUZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, personelin iş güvenliğini iyi bilmesi ve bu konuda bilinçlenmesi için hizmet içi eğitim çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Yılmaz; “İş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi için herkese önemli sorumluluklar düşüyor. Biz de Toroslar Belediyesi olarak “Çevik Belediyecilik” anlayışıyla personelimizin işlerini yaparken tüm tedbirleri almalarını, yasal hak ve sorumluluklarını bilmelerini ve eğitimli olmalarını önemsiyoruz. Bu noktada personelimize yönelik hizmet içi eğitim faaliyetlerimizi periyodik olarak sürdürüyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA