‘Kentimizi de kentimize hizmet etmeyi de seviyoruz’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Kentimizi de kentimize hizmet etmeyi de seviyoruz’


 

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte Yenişehir’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Yenişehir’in en yoğun bölgelerinden olan Alanya Sokağı ve Forum AVM civarında vatandaşlarla buluşan Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit ile CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer ve CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç da eşlik etti. Bölgedeki esnaflar ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Abdullah Özyiğit ve CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Yenişehirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Yenişehir’in gelişmeye devam edeceğini ifade eden ve desteklerinden dolayı Yenişehir halkına teşekkür eden Başkan Özyiğit, “Geride bıraktığımız 5 yılda Yenişehir’de önemli işler başardık, ilkelere imza attık.  Sanattan spora, eğitimden ekolojiye ve elbette sosyal belediyecilik çalışmalarımızla hemşehrilerimizin yanında olduk. Yenişehir Türkiye’nin en gelişmiş ilçeleri kategorisinde. Yenişehir gelişmeye devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine bağlı kalarak kentimizi daha da ileriye taşıyacağız. Kentimizi de kentimize hizmet etmeyi de seviyoruz. Yenişehirli hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA