Süper’de heyecan dorukta | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper’de heyecan dorukta


 

Mersin Süper Amatör Lig’de A ve B Grubunda heyecan nefes kesiyor. A Grubunda lider Mut İdman Yurdu Belediyespor galip gelerek tekrar mücadelede olduğunu gösterdi. B Grubunda Mersin 33 FK’nın puan kaybettiği haftada Mezitli 33 Spor farklı kazanarak liderliğini sürdürmeye devam etti.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde 18’inci hafta maçları oynandı. A Grubunda Mut İdman Yurdu liderliğini sürerken, B grubunda Mezitli 33 Spor liderliğini sürdürmeye devam eden taraf oldu. Mersin 33 FK ise bu hafta evinde puan kaybederek zirve mücadelesinde kan kaybetti.

 

ZİRVEDE SERT YARIŞ

A Grubunda play-off kovalayan 4 ekip haftayı kayıpsız kapatınca sıralama değişmedi. Grubunda lider olan Mut İdman Yurdu Belediyespor sahasında ligde kalma mücadelesi veren Çeşmelispor’u 3-0 yenerek, kalan son 3 maçına 1 puan farkla 1’inci sırada girdi.

Grupta 2’inci sırada bulunan zirve takipçisi Akdeniz Belediyespor da deplasmanda Tarsusspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla kazanan taraf oldu.

Binevlerspor deplasmanda Erdemli Limonspor'u 3-1 mağlup ederken çok önemli bir galibiyet elde ederken rakiplerine göre 1 maç eksiği bulunması ile önemli bir avantaja sahip. Grubun kaderini belirleyecek maç son hafta Akdeniz Bld - Binevlerspor arasında oynanacak.

Az da olsa play-off şansı olan Yolspor haftayı deplasmanda Karacailyas Vetetranlar galibiyeti ile geçerken rakibinin kümede kalma umutlarını azalttı. Yolspor'un geriye kalan 4 maçı var ancak fikstürü oldukça zor. 

Ligin ilginç takımı olan Taşucuspor bu sezon 3 maçında hükmen yenilgi aldı ve 6 puanı silindi. Buna rağmen mücadeleden vazgeçmedi. Bu hafta da ligde kalmak adına Ormanspor deplasmanından 3 puanla dönen Tarsusspor ile oynayacak. Bu maç iki takım açısından da çok büyük önem taşıyor. Çeşmelispor da işi zor olan takımlardan. Önümüzdeki hafta Erdemli Limonspor'u konuk edecek.

 

B GRUBUNDA ÇEKİŞME SÜRÜYOR

Süper Amatör Küme B Grubu'nda da geçtiğimiz haftanın lideri Mersin 33 FK evinde Grupta 3. sırada play-off kovalayan Çukurova Birlik FK ile 1-1 beraber kalarak zirvede büyük yara aldı.

Lider Mezitli 33 Spor ise deplasmanda Kuvayi Milliyespor’u 3-0 yenerek yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 3 çıkarmayı başardı.

Alt sıraları ilgilendiren maçta İdmanyurdu 1925, Bozyazı Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

Orta sırada mücadele eden Akdeniz gücü küme hattındaki rakibi Erdemli Yörükspor karşısında 9-1 gibi farklı bir skor ile yenerek taraftarlarına futbol şöleni sundu.

Erdemlispor haftayı bay olarak geçirdi. Grupta ilk 3 sıra gelecek hafta oynanacak Mezitli 33 Spor - Mersin 33 FK ve diğer hafta oynanacak Çukurova Birlik - Mezitli 33 maçlarıyla şekillenecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA