Muharrem İnce’den Tarsus çıkarması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Muharrem İnce’den Tarsus çıkarması


 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 7 Şubat günü Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye başkan adayı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Halk Ekmek Fabrikası açılış törenine katılacak. İnce ayrıca Mersin ve Tarsus’ta bir takım temaslarda da bulunacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de ilçe belediye başkan adayı belirleme sürecinde yaşanan kavgalarla Türkiye gündemine oturan CHP’de tansiyon düşmezken, Memleket Partisi’nden atak geldi.  Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 7 Şubat günü Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye başkan adayı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Halk Ekmek Fabrikası açılış törenine katılacak.  İnce ayrıca Mersin ve Tarsus’ta bir takım temaslarda da bulunacak.

 

NE OLMUŞTU?

Mersin’in Tarsus ilçesini 25 yıl sonra 90 bini aşkın oy alarak CHP’ye kazandırmasına rağmen 31 Mart seçimleri için aday gösterilmeyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, partisinden istifa ederek Memleket Partisine geçti.

Rozetini bizzat Genel Başkan Muharrem İnce’nin taktığı Bozdoğan, seçimi kazanmak için sahada etkin bir çalışma ortaya koymak için hizmetlerine hız verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA