Mersin’de taksicilerden eylem | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de taksicilerden eylem


 

İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin aracına aldığı bir kişi tarafından öldürülmesi ülke genelinde protesto edildi. Mersin’de de taksiciler kent merkezinde Ergen’in fotoğraflarını ve Türk bayrağa astıkları araçları ile konvoy yapıp, korna çalarak protesto ettiler.

Hediye Eroğlu

 

İzmir’de Oğuz Erge isimli iki çocuk babası taksici, 31 Ocak Çarşamba günü soğukta üşümesin diye aldığı yolcu tarafından üç kez vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin tespiti sonucu saldırganın Delil Aysal (19) olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan Aysal “Araçtayken bir anda gasp fikri aklıma geldi ve eylemi gerçekleştirdim” dedi. Komşuların aktardığına göre Aysal, Erge’nin telefonuyla kızını arayıp “Baban kan kaybından ölecek, ambulansı ara” dedi.

 

TAKSİCİLERDEN EYLEM KONVOYU

Türkiye genelinde protestolara neden olan olayla ilgili Mersin’den de tepki yükseldi. Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bağlı taksiciler, Oğuz Erge’nin öldürülmesini protesto etmek için yaptığı konvoy düzenledi. Taksiciler kent merkezinde Ergen’in fotoğraflarını ve Türk bayrağa astıkları araçları ile konvoy yapıp, korna çalarak protesto ettiler.

Adnan Menderes Bulvarı, İnönü Bulvarı, İstiklal Caddesi güzergahında konvoy yapan taksiciler, sürekli klakson çalarak şiddete karşı ses yükseltti.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA