ÇBK kaybetmeye devam ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK kaybetmeye devam ediyor


 

ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, ligin 22.haftasında Beşiktaş Basketbol'u ağırladı.

Temsilcimiz Servet Tazegül Spor Salonunda Mersinli basketbol severlerin yoğun ilgisiyle harika bir organizasyonla başladı. Hızlı basketbol agresif savunma Çukurova Basketbol Kulübü’nü ilk periyotta öne geçirdi. Marina Mabrey ve Virag Kiss’in harika performansıyla ilk yarıyı 25/13 önde kapatan temsilcimiz ikinci periyotta skor avantajını koruyarak üstünlüğünü devam ettirdi. ÇBK, Beşiktaş karşısında farkı 14 sayıya kadar çıkarırken ilk yarıyı Siyah Beyazlı ekip karşısında 40/32 önde kapatarak soyunma odasına moralli girdi.

İlk yarıda Marina Mabrey 12 sayı Virag Kiss 9 sayı, Elizabeth Williams 8 sayı üreterek öne çıkan isimler oldu.

3’üncü periyoda daha baskın başlayan Beşiktaş Basketbol geriden gelerek 14/25’lik 3’üncü periyot skor farkını kapattı ve öne geçmeyi başardı. 54/59 Beşiktaş Basketbol 3.periyodu önde kapatan taraf oldu.

4’üncü periyotta her iki takım karşılıklı bulduğu sayılarla maçın son periyodunda ortaya koyduğu performansla kazanan Beşiktaş Basketbol oldu. ÇBK savunma da ve hücumda ortaya koyulan mücadelede hataları avantaja çeviren taraf Beşiktaş Basketbol oldu. 4’üncü periyot sonunda 70/75 Beşiktaş Basketbol olurken ÇBK, ligde artarda 4.mağlubiyetini aldı. Karşılaşmada büyük umutlarla transfer edilen İspanyol oyuncu Maria Araujo takımına katkı sağlayamaması dikkatten kaçmadı.

Marina Mabrey 19 sayı Elizabeth Williams 19 sayı performansı ile takımda öne çıkan isler olurken ortaya koydukları perfoansları ÇBK adına galibiyet getirmedi.

ÇBK bu mağlubiyetle ligde sıralamada avantajı Beşiktaş Basketbol’a kaptırdı. ÇBK, ligde 9’uncu mağlubiyetini alarak 6.sıraya geriledi. Beşiktaş Basketbol ise maç eksiği ile 14. galibiyetini alarak 5.sıraya yükselen taraf oldu. 

Temsilcimiz 15 Şubat Perşembe günü deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesi Toroslar Spor ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA