Yeni Mahalle’nin sokakları yenileniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni Mahalle’nin sokakları yenileniyor


 

Akdeniz Belediyesi, gerek kent merkezi, gerekse kırsal bölgelerde bulunan mahallelerin sokaklarını yenilemeye, böylelikle bir yandan ilçeyi güzelleştirirken vatandaşların günlük yaşamını da kolaylaştırmaya devam ediyor.

Haber Merkezi

 

Hazırladıkları plan ve program kapsamında hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok personel ve ağır iş makineleri desteğiyle Yeni Mahalle 5338 Sokak üzerinde, zamanla eskiyip yıpranan asfalt ve kaldırımların söküm işlemini tamamladı. Bu çalışmanın bitmesinin ardından mahallede yeni asfalt kaplama ve kaldırım karo çalışması devam edecek.

Ayrıca Cami Şerif, Gündoğdu, Hal, İhsaniye, Çilek, Huzurkent ve Yeni Mahalle ile Huzurkent’te 6 Adanalıoğlu’nda da 3 mahallede asfalt yama çalışması yapan fen işleri ekipleri, Kiremithane Mahallesi Dr. Cemalettin Tanrıöver Sokağı’nda bulunan eski asfaltın söküm işlemini de gerçekleştirdi. Söküm işlemi tamamlandıktan sonra bu sokak da tamamen asfaltla kaplanıp yenilenecek.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmalarına tanık olan mahalle sakinleri, mahalle ve sokaklarının çehresini değiştiren hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ekiplerin, asfalt kaplama ve yama, kaldırım, karo ve kilit taşı çalışmaları ihtiyaç durumuna göre tüm Akdeniz’de devam edecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA