‘İktidar insanları dinden soğuttu’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘İktidar insanları dinden soğuttu’


 

Milletvekili Kocamaz, kötü yönetim üzerinden iktidara yüklenerek, “Bunların 22 yıldır yaptığı yanlışları, insanlar artık din gibi algılıyor ve insanlar dininden soğuyor! Onun için bu 22 yıllık devri saltanatlarında gençler arasında deizm ve ateizm arttı!” dedi.

Hediye Eroğlu

 

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile hükümete yüklendi.

“Bu ucube tek adam sisteminde yaşananlar ortada” diyen Kocamaz, işçisiyle, çiftçisiyle, memuruyla, emeklisi ve dar gelirlisi ile bu kötü gidişin bizzat şahidinin halk olduğunu vurguladı.

 

“ÇARŞI PAZAR ATEŞ PAHASI”

“Çektiğiniz acıları ve ekonomik sıkıntıları en iyi sizler bilirsiniz” diyen Kocamaz, “Zira çarşı pazar ateş pahası. Eskiden pazar alışverişine pazar arabası ile gidip her ürünü 100₺’ye tıka basa doldurarak gelenler şimdi o arabanın yarısını 1000₺’ye dolduramıyor! Pazara artık file ile gidiyor, onunla da boş dönüyor! Et, süt, yumurta, peynir, zeytine dahi ulaşamıyor! Piyasadaki en büyük banknotumuz olan 200₺ ile ancak yarım kilogram peynir yada yarım kilo eti zor alabiliyorsunuz!

 

“ENFLASYONUN, HAYAT PAHALILIĞININ NEDENİ İKTİDAR”

Bizi burada size bunları tek tek anlatmamız adeta tereciye tere satmak gibi olur. Peki bu enflasyonun, hayat pahalılığının nedeni ne?

Elbette Ülkeyi 22 yıldır yöneten, daha doğrusu yönettiğini zanneden bu siyasi iktidar! O’nlara sorarsanız kendilerinin hiç kabahati yok! O’nlara göre bu enflasyonun ve hayat pahalılığının nedeni kesinlikle dış güçler ya da bir grup fırsatçıdır! Arkadaşların hiçbir zaman ve hiçbir şekilde suçları yok, olmadı!

 

22 YILDIR YALANI DOĞRU GİBİ ANLATTILAR!

22 yıldır yalanı doğru gibi anlattılar! Milletimizi de bu yalanlarına inandırdılar ki, her seçimi de kazandılar! Bu arkadaşlar için seçim kazanılsın da nasıl kazanılırsa kazanılsın!

Seçimi kazanabilmek için bu arkadaşlara, yalan dolan iftira gıybet dedikodu gibi enstrümanlar yani her yol mübah! Konuşmaya geldi mi, bunlardan daha fazla Müslüman kimse yok! Oysa İslam’ın birinci şartı temizlik ise ikinci şartı doğruluk ve dürüstlük, kul hakkına girmemek!

 

İNSANLAR DİNDEN SOĞUYOR

Bunların 22 yıldır yaptığı yanlışları, insanlar artık din gibi algılıyor ve insanlar dininden soğuyor! Onun için bu 22 yıllık devri saltanatlarında gençler arasında deizm ve ateizm arttı!

Hadi, bu dünyada insanları her türlü yalanlarına inandırıyorlar da, Mahkeme-i Kübra’da yani öteki dünyada haşa Allah’ı nasıl kandıracaklar herkes onu merak ediyor! Zira 22 yıllık iktidarlarında çizdikleri zikzakların hesabı yok! Faiz dün Nas vardı ve haramdı! Bugün, dün söylenenler unutuldu. Faize her ay zam yapılıyor!

 

“RABBİM AZİZ MİLLETİMİZİN BASİRETİNİ BİR KEZ DAHA BAĞLATMASIN”

Seçim öncesi yüzde 8 olan faiz yüzde 45’e çıkarıldı! Çalışanlara düşük maaş zammı yapabilmek için enflasyon rakamları ile yıllarca oynanarak, insanlar mağdur edildi, fakirleştirildi, kul hakkına girildi! Ama hiç sıkılmadan ‘dar gelirliyi enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz’ masalları anlatıldı!

Dün çözüm süreci adı altında teröristlere her türlü tavizler verildi, temsilcileri ile Oslo’da,

Dolmabahçe’de masaya oturuldu, Habur’da çadır mahkemeleri kuruldu, lahmacun ikram edildi, otobüslerle ve ellerindeki bölücü örgütün paçavralarıyla Afrin’e geçmelerine izin verildi (ki bugün Suriye’nin kuzeyinde ABD’nin desteğiyle devlet kurmaya kalkıyorlar) başımıza bela edildi, şimdi başkalarını teröristlikle ya da teröristlere yardım etmekle suçluyorlar! Daha sayacak o kadar çok şey var ki saymakla anlatmakla bitiremeyiz! Yazıklar olsun! Rabbim Aziz Milletimizin basiretini bir kez daha bağlatmasın! Bunların söylediği yalanlara bu milleti inandırmasın! Milletimiz, hiç olmazsa bu yalan dolan saltanatına bu seçimde bir ihtar versin! Akıllarını başlarına devşirmelerine vesile olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA