MEÜ’de emeklilik töreni düzenlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’de emeklilik töreni düzenlendi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü'nde 29 yıldan bu yana görev yapan Öğr. Gör. İhsan Sefa Çetin için emeklilik töreni düzenlendi. 31 Ocak Çarşamba günü Mersin Üniversitesinde Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi'nde gerçekleşen tören, Atatürk ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Törene Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ayla Özer, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Özen, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taşkıner Ketenci, Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Birgül Mazmancı, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sertaç Göktaş, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Bolkan, Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hamza Menken, akademik ve idari personellerin yanı sıra Öğr. Gör. İhsan Sefa Çetin'in ailesi ve öğrencileri katıldı. Çalışma arkadaşlarının söz aldığı ve hatıraların anlatıldığı törende son olarak Öğr. Gör. İhsan Sefa Çetin hocaya tüm arkadaşlarına veda etti. Tören, Öğr. Gör. İhsan Sefa Çetin’e çiçek ve plaket verilmesiyle birlikte sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA