Başkan Gültak ve Soydan, esnafla buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Gültak ve Soydan, esnafla buluştu


 

Haber Merkezi

 

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kuvayi Milliye Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyen Gültak ve Soydan, seçimde destek istedi.

AK Parti ve MHP Akdeniz ilçe başkanları, başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve partililerin eşlik ettiği ziyarette, esnafa bol ve hayırlı kazançlar dileyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, caddede yürüyen vatandaşlarla da sohbet etti. Esnafın çay ve simit ikramını da geri çevirmeyen Gültak ve Soydan,  seçimde Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi. Bir fırında simit dağıtımı da yapan Gültak ve Soydan, çocuklara da oyuncak hediye etti. Esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinleyip, not alan Gültak ile Soydan, çözüm için üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade ettiler.

Göreve geldikleri ilk günden beri sahada olduklarını belirten Başkan Gültak, belirli aralıklarla da mahalle ve esnaf ziyaretleri yaptıklarını söyledi. Her zaman vatandaşın yanında olduklarını vurgulayan Gültak, “Biz geldiğimiz günden beri hep vatandaş odaklı çalışmalar yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Vatandaşlarımız yaptığımız hizmetlerden memnun. İnşallah seçimlerde de vatandaşlarımızın desteğiyle Cumhur İttifakı adayları kazanacaktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA