Çamlıbel Su Sporları Merkezi Projesi kentin kaderini değiştirecek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çamlıbel Su Sporları Merkezi Projesi kentin kaderini değiştirecek


 

Çamlıbel Su Sporları Merkezi Projesi’nin teknik detayları hakkında Çamlıbel Balıkçı Barınağı ve bölge esnafına bilgiler veren Başkan Gültak, proje sayesinde kentin kaderinin değişeceğini söyledi.

Haber Merkezi

 

Mahalle ve esnaf gezilerini aralıksız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, parti yetkilileri, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile Kültür Mahallesi Muhtarı Ali Karadeniz, Çamlıbel Balıkçı Barınağı ile bölgede faaliyet gösteren sandık odası esnafını ziyaret etti. Çamlıbel Balıkçı Barınağı’nı da ziyaret eden Başkan Gültak, burada balıkçı esnafı ve vatandaşlara, Mersin ve Akdeniz’i cazibe merkezi haline getirecek, kente her yıl yerli ve yabancı binlerce sporcuyu çekecek olan Çamlıbel Su Sporları Merkezi Projesi’nin detayları hakkında görsel üzerinden teknik ve açıklayıcı bilgiler verdi.

 

“BALIKÇILARIN FIRTINA KORKUSU ORTADAN KALKACAK, ESNAFIMIZ DAHA ÇOK KAZANACAK”

Proje sayesinde bölgenin koruma altına alınacağını, balıkçıların artık fırtına korkusu yaşamayacağının altını çizen Başkan Gültak; “Proje, toplamda 64 bin metrekare kapalı alan, yoğunluk da 0,20 tüm Türkiye’de... Dolayısıyla 13 bin metrekare kapalı alan ortaya çıkıyor. Böylece 64 bin metrekare arazi elde ediyoruz.

Bunun 13 bin metrekaresi kapalı alan, bunun 4 bini alışveriş, kafe ve dinlenme yerleri olacak. 9 bin metresi de tamamen su sporları merkezi projesi ile ilgili alanlar olacak. Bu proje, sadece Çamlıbel’in değil tüm şehrimizin kaderini değiştirecek büyük bir proje. 50 yıldır kimse buralara dokunmamış. İnsanlar artık buralara gelmiyor maalesef. Fakat bu proje hayata geçtiğinde civar esnafı buraya gelecek, hem buradaki esnaf hem de vatandaş iş yapacak, herkes kazanacak” diye konuştu.

 

ÇAMLIBEL ESNAFINI ZİYARET

Başkan Gültak, Çamlıbel Su Sporları Merkezi Projesi’ne dair bilgilendirmenin ardından beraberindeki partili heyetle balıkçı barınağını gezdi, projenin teknik detaylarını anlattı. Ardından Çamlıbel esnafını ziyaret eden Başkan Gültak, Milletvekili Kıratlı, 31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Akdeniz Belediyesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylarına destek istedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA