Kıran kırana çekişme! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kıran kırana çekişme!


 

Mersin Süper Amatör Lig’de A ve B Grubunda heyecan nefes kesiyor. A Grubunda lider Mut İdman Yurdu Belediyespor yenilerek zirve mücadelesinde darbe alırken B Grubunda Mersin 33 FK’nın bay geçtiği haftada Mezitli 33 Spor farklı kazanarak liderliğe yükselen taraf oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde 17’ıncı hafta maçları oynandı. A Grubunda Mut İdman Yurdu liderliğini sürerken, B grubunda Mezitli 33 Spor liderliği alan taraf oldu. Mersin 33 FK ise bu hafta bay geçerek 2. koltuğuna oturan taraf oldu.

 

GÖLLÜ HAFTA

Süper Amatör Küme A Grubu'nda zirve karıştı. Grubunda lider olan Mut İdman Yurdu Belediyespor deplasmanda Binevlerspor karşısında 1-0 yenilerek zirve mücadelesinde sert bir darbe aldı.

İkinci sıradaki Akdeniz Belediyespor evinde Mersin Ormanspor ile oynadı ve 4-0 galip gelerek zirveye bir adım daha yaklaştı.

İçel Yolspor, Erdemli Limonspor'u 3-1 mağlup ederek play-off için yeniden ümitlendi.

Çeşmelispor ve Akdeniz Zirvespor 2-2 berabere kalarak kendileri için önemli olan puanları paylaştılar. Taşucuspor hükmen yenilgiler sonrası Karacailyas Veteranlar'ı mağlup ederken kümede kalma isteğini gösterdi. Tarsusspor haftayı bay geçirdi.

 

B GRUBUNDA ÇEKİŞME SÜRÜYOR

Süper Amatör Küme B Grubu'nda geçtiğimiz haftanın lideri Mersin 33 FK haftayı bay olarak geçirdiğinden Toroslar Belediyespor'a gol yağdıran Mezitli 33 Spor maç fazlası ve 1 puan farkla liderliğe yükseldi.

3. sırada play-off kovalayan Çukurova Birlik sahasında Kuvayimilliye'yi 5-1 gibi farklı bir skorla geçti.

Bozyazı Bld rakibi Erdemlispor'u 3-1 mağlup edip sıralamada rakibinin üzerinde yer aldı.

Akdenizgücü deplasmanda Silifke İdmanyurdu'nu farklı mağlup ederek yükselişini sürdürürken, rdemli Yörükspor rakibi İdmanyurdu 1925'i 3-2 mağlup ederek rakibiyle arasındaki puan farkını azalttı ve kümede kalma umudunu gelecek haftalara taşıdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA