Çocuk oyunları festivaline yoğun ilgi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çocuk oyunları festivaline yoğun ilgi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesinin yarıyıl tatilindeki çocuklara karne hediyesi 2.Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali başladı. Hafta sonu Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayan festivale çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Festivalin ilk üç gününde “Yaramazlar Sirki”, “Sevimli Kahramanlar Hayal Adası’nda” ve “Uzaylı Misafir” tiyatro oyunları çocuklar için sahnelendi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, 7’den 70’e her kesimi sanatla buluşturmayı sürdürüyor. Çocukların yarıyıl tatilini sanatla birleştirerek dolu dolu etkinlikler hazırlayan Yenişehir Belediyesinin ikincisini bu yıl düzenlediği “2.Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali” Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde başladı. 3 Şubat’a kadar devam edecek olan “2.Yenişehir Çocuk Oyun Festivali”nde toplamda 7 tiyatro oyunu ve Şubadap Çocuk Konseri minik seyircisiyle ücretsiz olarak buluşacak. Salonu tıklım tıklım dolduran çocuklar eğlenceli çocuk oyunlarıyla keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladı.

Festival kapsamında 30 Ocak Salı günü Yenişehir Şehir Tiyatrosu, “Kediler Ülkesi” oyununu 13.00 ve 15.00’te çocuklarla buluşturacak. 31 Ocak Çarşamba günü Yenişehir Şehir Tiyatrosu’nun eğitici ve eğlenceli interaktif oyunu “Masal Gezginleri Çevreci Kahramanlar Arıyor-3” 13.00 ve 15.00 saatlerinde sahnelenecek. 1 Şubat Perşembe günü  “Pinokyo” oyunu, 2 Şubat Cuma günü ise “Alice Harikalar Diyarında” oyunu 13.00 ve 15.00 saatlerinde sahnelenecek. Festivalin kapanışı ise 3 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’te “Çocuk Şarkıları Konseri” ile yapılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA