Bahçeli, CHP ve Seçer’i ağır eleştirdi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bahçeli, CHP ve Seçer’i ağır eleştirdi!


 

Seçimlere 63 gün kala seçim startını Mersin Mitingi ile veren MHP Lideri Devlet Bahçeli sert konuştu: “Kayırmacılık, haksızlık, partizanlık, yolsuzluk ve hukuksuzluk Mersin’in önünü kapatmıştır. Kurulan paravan şirketler kanalıyla belediye imkanlarının kimlere ve nerelere aktarıldığını, bölücü mihrakların nasıl şımartıldığını biliyoruz” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Cumhur İttifakı ortağı MHP, 31 Mart mahalli idareler seçimlerine 63 gün kala miting startını Mersin’den verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı Millet Bahçesi yanındaki miting alanında binlerce Mersinli ile buluştu. Özellikle kentte yerel yönetimlere sahip 9 ilçe belediyesinin araçlarla katılım için taşıma yaptığı mitinge katılımın yüksek olması sağlandı. 

 

Mitingde yaptığı konuşmada yerel seçimler için destek isteyen Bahçeli, özellikle CHP ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ağır eleştirilerle yüklendi.

Sözlerine; “Başı Toroslar kadar dik, gönlü Akdeniz’i kadar geniş Mersinimizin tüm güzelliklerini, kökeni, mezhebi ne olursa olsun burada yaşayan tüm insanlarımızı hasretle kucaklıyorum” diyerek başlayan Bahçeli, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerine 63 gün kala ilk açık hava toplantımızı Mersin’de yapmanın bahtiyarlığını yaşadığını aktardı.

“Cumhur bizim Türkiye hepimizin” diyen Bahçeli, “Mersin bizim, Türkiye alayımızın kararlılığı ile tek yürek, bilek nefes olalım istiyoruz.

31 Mart seçimlerinin ülkemize milletimize, Mersinimize, demokrasimize, milli birlik ve dirliğimize hayırlı sonuçlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

 

“KAYIRMACILIK, HAKSIZLIK, PARTİZANLIK, YOLSUZLUK VE HUKUKSUZLUK MERSİN’İN ÖNÜNÜ KAPATMIŞTIR”

Mersin her şeyden evvel tarih, kültür, tarım, turizm ve ticaret kentidir, aynı zamanda Mersin kardeşliğin timsalidir. Burada ayrımcılığa yer yoktur. Burada aymazlığa geçit yoktur. Mersin’de Türkiye’mizin her yöresinin kokusu hakimdir.

Ne var ki Mersin son 5 yıldır yerinde saymaktadır. Slogan milliyetçiliği dedikodu ve sosyal medya belediyeciliği, ideolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Mersin’i yorgun düşürmüştür. Kayırmacılık, haksızlık, partizanlık, yolsuzluk ve hukuksuzluk Mersin’in önünü kapatmıştır. Kurulan paravan şirketler kanalıyla belediye imkanlarının kimlere ve nerelere aktarıldığını, bölücü mihrakların nasıl şımartıldığını biliyoruz.

Mersin’den Anamur’a kadar belediye eliyle peşkeş çekilen işletme, kafe ve restoranları, haksız kazançları biliyoruz. Şimdiye kadar kazanan bir avuç çıkarcıdır. Palazlana küçük bir kaymak tabakadır. Millet ve devlet muhalife dar bir kadrodur.

 

“MERSİN’DE İTTİFAK ORTAKLARINA BEDEL ÖDEYEN, DEVAMLI ŞAİBELERLE ANILAN BİR BELEDİYE ANLAYIŞI KARŞIMIZDA”

CHP’li Büyükşehir Belediyesi bağlanan umutları israf etmiştir. CHP’li Büyükşehir Belediyesi ile hayal kırıklığı devasa boyutlara ulaşmıştır. Mersinli kardeşlerimizin dertlerine derman olan, darda ve zorda kalan insanlarımız sahiplenen taş üstüne taş koyan belediye yönetiminden ortada ne iz var ne de ses.

Buna karşılık ittifak ortaklarına bedel ödeyen, devamlı şaibelerle anılan bir belediye anlayışı karşımızdadır. Geride kalan 5 yıllık hüsran döneminin telafisi lazımdır aldatma ve anafor siyasetine son verilmelidir.

 

“ARTIK BECERİKSİZLERE KAPIYI GÖSTERMELİYİZ”

CHP zihniyeti sınıfta kalmış hepten çuvallamıştır. Bu nedenle yapamayan gitmeli, yapacak olan gelmelidir. Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehri emin vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insana dokunamayanlara, Mersin’i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere uğrular olsun demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine hazır mısınız? Sandığa gidip oyunuzu kullanacak mısınız? İlkeli, dürüst, hoşgörülü, kucaklayıcı, gülümseyen belediyeciliğe destek olacak mısınız? Demlenmiş CHP’ye yeter diyecek misiniz?

MHP ve Cumhur İttifakına onur verecek misiniz? Önümüzdeki 5 yılık dönemde Mersin’e Serdar seçecek misiniz?

 

“MERSİN’İN ÇARESİZ OLMADIĞIN GÖSTERİYORSUNUZ. İNANIYORUM Kİ MERSİN KAMBURLARINDAN KURTULACAK”

Evetleriniz ile Mersin’in mesajını veriyor, Mersin’in çaresiz olmadığın gösteriyorsunuz. İnanıyorum ki Mersin kamburlarından kurtulacak. Liman ve lojistik kenti olan Mersin ayak bağlarını söküp atacak. Yalan, yıkım belediyeciliğinin 63 günlük ömrü kaldı. Yozlaşmış belediyeciliğin sonu göründü. Mersin’e gücüne güç katacak, yükseldikçe yükselecek. Bu şehirde yaşayan hiçbir vatandaşımız ilgisiz ve kimsesiz kalmayacak. Herkesin elinden tutacak, bağın bahçenin bereketi olacağız. Mersin’den Antalya’ya kadar otoyollardaki tünelleri tamamlayıp Toroslar’ın iki yakasını kenetleyeceğiz. Kalbimiz mersin için çarpacak. Huzur, barış, refah, istikrar ve esenlik dolu mersin Türk ve Türkiye yüzyılının parlayan yıldızı haline gelecek. Bu hedeflere beraber yürüyecek miyiz? Mersin’i prangalarından kurtaracak mıyız? Mersin’i geleceği için gönül gönüle verecek miyiz? Yemlenmiş, demlenmiş, rehin altına alınmış CHP’den kurtuluş için harekete geçek miyiz? Seçer’i kızağa çekip, Soydan’ı seçecek miyiz? Önümüzdeki 5 yıl için onur ve onay istiyoruz. Herkes tersine giderken biz Mersin’i daha da büyüterek, geliştirme arzusundayız. Bu nedenle Cumhur İttifakını birbirinden değerli belediye başkan adayları ile Mersin’in hizmetine talibiz.

 

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

Mersin Büyükşehir adayımız Serdar Soydan, Anamur adayımız Hidayet Kılınç, Bozyazı adayımız Mustafa Çetinkaya, Çamlıyayla adayımız Ali Rıza Genç, Erdemli adayımız Mustafa Kara, Gülnar adayımız Fatih Öngel, Mut adayımız Volkan Şeker, Silifke adayımız Sadık Altunok, Tarsus adayımız Mahmut Tat ve Toroslar adayımız Ali Öz’dür.

İttifakın Akdeniz, Aydıncık, Mezitli ve Yenişehir belediye başkan adaylarımız da kısa sürede açıklanacaktır. Tüm belediye başkan adaylarımız sizlere emanettir. Cumhur İttifakının Mersin ve ilçe belediye başkan adaylarına tertemiz, helal oylarınızı verecek misiniz? Mersin’in ümitlerini Türk ve Türkiye yüzyılı hedefleri ile birleştirecek misiniz? Cumhur İttifakı’nı destanını yazacak mısınız? Mersin bizim, Türkiye hepimizin diyecek misiniz? Sizlerin bu iradesi bölücülere tokattır, sizlerin bu seslenişi Mersin’in ferahı, ferasetidir. Fitne ne kadar yaygın ve yoğun olsa da fedakarlıkla bezenmiş faziletli gönüllerin dua ve desteğiyle karşımıza dikilen her müşkülü aşacağız, yeneceğiz” diye konuştu.

 

“İSRAİL - FİLİSTİN ARASINDA BARIŞ SAĞLANMALI, İKİ DEVLETLİ ÇÖZÜM İKLİMİ OLUŞMALI”

İç politika ve dış politikaya ilişkin de değerlendirmeler yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, İsrail’e ilişkin yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Gazze’de kahredici ve korkunç bir dram yaşanıyor. 114 gündür çocuklar katlediliyor, bebeler süt yerine kendi kanlarını içiyor. İsrail soykırım suçu işliyor, masum savunmasız insanları hedef alıyor. Artık bu kan durmalı, silahlar susmalıdır. İsrail - Filistin arasında barış sağlanmalı, iki devletli çözüm iklimi oluşmalıdır. Geçtiğimiz Cuma günü uluslar arası adalet divanında İsrail’in barbar saldırıları ile ilgili ihtiyati tedbir kararı alınması müsbet bir gelişimdir. İsrail’in haksızlığını, hukuksuzluğunu tescil eden bu kararı hiçbir ülke görmezden gelemez. Yok sayamaz, üç maymunu oynayamaz. Güney Afrika’nın, İsrail’e karşı açtığı soykırım davasının makul deliller ile esastan görüşülecek olması büyük bir hukuk kazanımıdır. Savaş ve soykırım suçunun cezasız kalmaması insanlık borcudur.  Adalet mutlaka tecelli etmelidir. Ağlaya ağlaya can veren sabilerin hesabı İsrail’den sorulmalıdır.”

 

“TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KULLANIYOR, KİRALIK KATİLLERİ ÜZERİMİZE SALIYORLAR”

Türkiye’nin bu süreçte hakkın ve haklının yanında olduğunu söyleyen Bahçeli, bundan dolayı çılgına dönenler olduğunu belirterek, “Ayağımıza çelme takmak için vaziyet alanların bilincindeyiz Türkiye’yi zora sokmak, iç sorunlara gömülmesini sağlamak için terör örgütlerini kullanıyor, kiralık katilleri üzerimize salıyorlar. Maksat Türkiye’yi durdurmak. Artan bölgesel ve küresel imajımızı zedeleyip zaafa uğratmak. Irak ve Kuzeyi’nde ki meşru varlığımızı çekemiyorlar Terörü kaynağında yok etme stratejimizi engellemek için her yolu deniyorlar. Sınırlarımızın üst bölgelerimize saldırıyor, PKK, YPG’yi silahlandırıp Türkiye’ye yönelik kanlı eylem talimatı veriyorlar. Kahraman evlatlarımız şehit ediyor, milli birlik e kardeşlik ruhumuzu dinamitlemek için yarışıyorlar. Casusları, işbirlikçileri, siyasette köprü tutmuş çevreleri, FETÖCÜ alçakları sürekli tedavülde tutuyorlar

Amerika Irak ve Suriye’deki varlığımızdan son derece huzursuz. Bölücü terör örgütüne karşı operasyonlardan rahatsızdır. Peki Amerika Suriye’de, Irak’ta ne arıyor, geziyorlar? İç soruları giderek yaygınlaşan, eyaletler arasındaki cepheleşmeyi sertleşen Amerika’nı komşu ülkelerdeki varlığı gayri ahlaki, meşrudur.

 

“DEMLENMİŞ CHP TERÖRLE MÜCADELEYE ŞAŞI BAKMAKTADIR”

Türkiye bölücü terör örgütüne verilen destek, siyasi, ekonomik ve diplomatik dayatmalardan rahatsızdır. İsveç’in NATO’ya katılımının onaylanmasının ardından Amerika’nın F<6 beklentimiz derhal karşılayası gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti milli ve üniter bir devlettir, hiç kimse bu tarih gerçeğini değiştiremeyecektir. Terörün kökünü kazımak boynumuzun borcudur. Tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadele sonuna kadar devam edecek

Demlenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. Bölücü terör örgütünün kafesindedir. TBMM’de terör saldırılarına karşı ortak metinlere imza atmayan bu CHP’dir. Yönetimi altında bulanan belediyeleri bölücülere, terörist sevicilere teslim eden bu CHP’dir. Bugünkü CHP bitmiş, tükenmiş, iflas etmiştir. Bugünkü CHP esirdir, işgal edilmiştir.

Mersin’i demlenmiş CHP musibetinden arındırmak, milli güvenliğimizi, onurumuz, huzurumuz adına mecburiyettir.

 

MERSİN’E ZİNCİR VURANLARDAN HESAP SORACAK MISINIZ?

31 Mart 224 tarihinde Mersin’e zincir vuranlardan hesap soracak mısınız? Mersin’in bahtını açacak mısınız? Yörükleri asaletini, milli birlik ve iradesini sandığa yansıtacak mısınız? MHP’ye, Cumhur İttifakı’na evet mi diyeceksiniz. O halde Mersin büyükşehir Belediyesini buhrandan çekip alalım. MHP ve Cumhur İttifakı güçlü ise vatandaşımızın karnı tok, başı dik, alnı açıktır. MHP ve Cumhur İttifakı güçlü olduğu müddetçe demokrasi güvence altındadır. Lider ülke Türkiye hedefi, Türk ve Türkiye yüzyılı vizyonu gerçekleşecektir.

Türkiye’nin temel ve öncelikli meselelerinin köklü çözümlerle buluşturulması hususunda bundan sonra da her çalışmayı gösterecek yine Cumhur İttifakıdır. Türkiye’nin ne geleceğinde ne geçmişinde zillete yer yoktur. Koltuk ve çıkar kavgaları ile siyasi ahlak kaygıları ile dibi boylayanlarda umut yoktur. Bunlara kanacak bir Allah’ın kulu artık kalmamıştır. Zafer 3 Ocak ruhuyla Mersin’indir. Bu zafer lider ülke Türkiye ülküsüyle tezahür edecektir.

14 ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimler 31 Mart seçimleri ile pekişecek ve seriye bağlanacaktır.
Ayırmadan ayrışmadan yerelde iktidar ülkede istikrar mücadelesindeyiz. Merkezden yerele istikrarı bozmadan umuda doğru yürüme azmindeyiz. Cumhur İttifakı ve MHP var ise umut, ufuk, huzur, ruh, duruş vardır. Gözlerini açan ve ayağa kalkan dev cumhuriyetin yüzyılına imza atacaktır. Merkezden yerele tek yürek olmuş Mersin için üreteceğiz, geceyi gündüze katacağız. Akdeniz’in pırıltısı olan bu vatan köşesinin güzelliğinin çehresini değiştireceğiz.

Barışmak, kucaklaşmak için Türkiye ve Türk milleti olarak değerler etrafında buluşmak için MHP ve Cumhur İttifakına davet ediyorum. Kimler ve hangi karanlık güçler hangi oyunları tertip ederlerse etsinler, hangi ihanetin içine girerlerse girsinler bizim irademiz bellidir ve bilinmektedir. Türkiye Cumhuriyet tektir ve üniter bir devlettir.

Misak-i Milli’nin 124’üncü yıl dönümüdür. Biz bu yemine bağlıyız ve sadığız. İşbirlikçi odakların, mandacı zihniyetlerin milli davamıza husumet besleyenlere karşı en büyük güvence 124 önceki yemindir. Misak - i Milli stratejik bir diriliştir.

31 Mart’ta tek meselemiz sandığa gidip oyumuzu kullanmak olmalıdır. Bunun yanında sandık güvenliğine hassasiyet gösterilmelidir.

Mersin’i cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz? Hepimiz ile övünüyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA