Anamur CHP’de sular durulmuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur CHP’de sular durulmuyor


 

Mersin’in Anamur ilçesinde geçtiğimiz dönem aday gösterilen ve bu dönemde de tekrar aday olan CHP’li Durmuş Deniz’in mesajı ortalığı karıştırdı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Anamur CHP’de sular durulmuyor. 5 yıl önce aday gösterilen ancak seçimi kaybeden Durmuş Deniz, genel merkez tarafından tekrar aday gösterildi.

 

“KARAN ANKETLERDE ÖNDEYDİ”

En güçlü aday olarak görülen ve anketlerde önde çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erdal Karan’ın neden aday gösterilmediğiyle ilgili sessizlik devam ediyor.

 

DURMUŞ DENİZ’İN ŞOKE EDEN MESAJI

Mevcut aday Durmuş Deniz’in bir partilinin sorusuna verdiği cevap Anamur’da tepki uyandırdı. Deniz, Aynı partide mücadele eden Karan’ın aday adaylığı açıklamasına katılanları uyardı.

Bir partilinin sorduğu, “Başkanım Erdal Karan’ın aday adaylığı açıklamasına katılım sağlayacak mıyız ? Sorusuna Durmuş Deniz’den şok eden yanıt geldi.

Durmuş Deniz, “Çoğunluk olarak destek sağlayınız. Eşinizi, dostunuzu ve işinizi riske etmeyin. Onun ne yapacağı belli olmaz. Daha öncede konuştuk biliyorsun. Biz olmazsak destek de yok. Ama görüneceğiz leke bulaştırmayacağız”

Atılan bu mesaj CHP’de tepkilere neden olurken, partililerin bu konuda ne yapacağı ise merak konusu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA