Mersin tecrübelerini Türkiye’ye aktarıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin tecrübelerini Türkiye’ye aktarıyor


 

Mersin Teknopark, Türkiye’de bulunan diğer teknoparklara tecrübelerini aktarmaya devam edecek.

Haber Merkezi

Mersin Teknopark, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı-Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen, İTÜ ARI Teknokent ev sahipliğinde gerçekleştirilen Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 1. Koordinasyon Toplantısı’na katılım sağladı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından her altı ayda bir gerçekleştirilecek olan toplantıya katılan Mersin Teknopark Genel Müdürü Özgür Durmaz, toplantıda Mersin’in öne çıktığını söyledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Mersin’in uygulamalarını örnek olarak gösterdiğini anımsatan Durmaz, Türkiye’de bulunan diğer teknoloji geliştirme bölgeleri ile bilgi ve deneyimlerini paylaşarak örnek oluşturduklarını aktardı. Bundan sonraki süreçlerde teknoparklar arası işbirliğinin ve bilgi paylaşımının öncüsü olmayı hedeflediklerini belirten Özgür Durmaz, “Mersin Teknopark’ta oluşan örgüt kültürü diğer teknoparklara aktarmaktan mutluluk duyuyoruz. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğümüze uygulamaları kolaylaştırıcı, ülkemizin vizyonunu geliştirecek konuların önünü açtıkları için bir kez daha Yönetim Kuruluna şahsım ve iş arkadaşlarım ile firmalarım adına teşekkür ederim” dedi.

Toplantı sonrasında İTÜ ARI Teknokent ziyareti yapılarak, Teknokent çalışmaları ve firmaları hakkında bilgi edinildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA