Ersu yine gururumuz oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ersu yine gururumuz oldu


 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin’de yetişen ve Temmuz ayında Almanya'da düzenlenen Uluslararası Sırıkla Atlama Yarışması'nda Türkiye rekoru kırarak 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na kota alan milli sporcu Ersu Şaşma, yine gururumuz oldu.

Mersinli Milli Atlet Ersu Şaşma, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen World Athletic Bronz Tour Indoor Meeting'te 5.72 metrelik atlayışıyla birinci oldu.

Spor hayatına ilk olarak basketbol oynayarak başlayan milli sporcu Ersu Şaşma, spor lisesine başladıktan 1 yıl sonra okuldaki hocasının yönlendirmesi ile atletizme başladığını söyledi. Genç yaşta birçok başarıya ulaşan Şaşma, idolünün olmadığını belirterek, "Yapmış olduğum spor branşında şu anda idol olarak aldığım kimse yok. Her yarışta kendimin en iyi versiyonuyla yarışıyorum. Madalya her atletin hedefi. Amacım, bu başarılar için çok çalışmak ve hep daha iyisi için yükselmek. Madalya aldığımda mutlu, heyecanlı oluyorum. Ülkemi de en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyorum" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA