Süper Amatör’de kıyasıya çekişme | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper Amatör’de kıyasıya çekişme


 

Mersin Süper Amatör Lig’de A ve B Grubunda heyecan devam ediyor. A Grubunda lider Mut İdman Yurdu Belediyespor, farkı açarken B Grubunda Mersin 33 FK ve Mezitli 33 Spor arasında ki yarış sürerken bol gollü bir hafta geride kaldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde 16’ıncı hafta maçları oynandı. A Grubunda Mut İdman Yurdu liderliğini sürürken, B grubunda Mersin FK liderliğini sürdürmeye devam etti. Mezitli 33 ise puan kaybı ile zirve mücadelesinde yara alan taraf oldu.

 

GÖLLÜ HAFTA

A Grubu bu hafta çekişmeli maçlara sahne oldu. Mersin Ormanspor evinde Tarsusspor’u 5-2 gibi farklı bir skorlar yendi. Binevlerspor deplasmanda Akdeniz Zirvespor’u 2-0 yenerek galibiyete ulaşan taraf oldu. Erdemli Limonspor ise kendi evinde Taşucuspor’u 3-0 yendi.

A grubunda Lider Mut İdman Yurdu Belediyespor evinde İçel Yolspor’u 5-3 yenerek liderliğini sürdürmeye devam etti. Zirve mücadelesini yakından takip eden Akdeniz Belediyespor ise deplasmanda Karacailyas Veteranlarspor ile oynadı ve 3-2 galip gelmeyi başardı.

 

B GRUBUNDA MERSİN – MEZİTLİ ÇEKİŞMESİ SÜRÜYOR

B Grubunda ise Çukurova Birlik FK deplasmanda Toroslar Belediyespor’u 4-1 yendi. Orta sıralarda mücadelesine devam eden Erdemlispor evinde Erdemli Yörükspor’u 3-0 yenen taraf oldu. İdman Yurdu 1925 Spor kendi evinde Silifke İdman Yurdu ile bol gollü geçen maçta 4-4 beraber kaldı.

Grubun zirve mücadelesindeki takımlarından Mezitli 33 Spor deplasmanda Akdenizgücü ile 1-1 beraber kalarak zirve mücadelesinde yara aldı. Lider Mersin 33 FK ise deplasmanda Kuvayi Milliyespor’u 2-1 yenerek uzun zaman sonra 2 puan fark ile liderlik koltuğundaki yerini korudu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA