Cumhur İttifakı sahaya indi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cumhur İttifakı sahaya indi


 

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan MHP’li Serdar Soydan sahaya inerek adeta gövde gösterisi yaptı. Ancak MHP’nin tek milletvekili Levent Uysal’ın programa katılmaması dikkat çekti.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için MHP’li Serdar Soydan ile seçimlere girme kararı alan Cumhur İttifakı sahaya indi.

Kentte Soydan için karşılama programı düzenlendi. Kent girişinde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Soydan şehir turu atarak MHP İl Başkanlığı binası önünde halka seslendi. Parti binası önünde düzenlenen programa; AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, AKP Mersin İl Başkanı Adem Aldemir ve MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy ile MHP ilçe belediye başkan adayları katıldı.

Ancak programa MHP’nin Mersin’deki tek milletvekili Levent Uysal’ın katılması dikkat çekti.

 

“TARSUS KARARINI VERMİŞ”

Mersinlilere destekleri için teşekkür ederek, Mersin için kolları sıvadıklarını söyleyen Soydan, geciktiği için özür dileyerek, “Tarsus sel olmuştu, öyle güzel bir coşku, karşılama vardı ki, Tarsus kararını vermiş ve Cumhur İttifakı demiş.

Mersin’de de coşkulu karşılamadan dolayı memnun olduğunu söyleyen Soydan, “Böylesi bir memleketin evladı olduğum için, böylesi bir inanmış davanın Cumhur İttifakı’nın adayı olmayı nasip eden cenabı Allah’a sonsuz şükranlarımı sundum. Bu ışıltıyı Tarsus’ta da Mersin’de de sizlerin gözlerinde gördük” dedi. 

 

MERSİN SEVDALISIYIM”

Kıymetli hemşerilerim Mersin, hepimiz Mersin sevdalısıyız. Şahsımda bir Mersin aşkı var sizler gibi. 13 ilçesinde yaşanmışlıkları ile büyümüş bir Seydan Soydan var. Anne baba memur olunca ilk öğretmenimizi ve arkadaşlarımızı Silifke’nin Taşucu Mahallesinde Seka İlkokulunda tamamladık. Çocuklarımın annesi hayat arkadaşım ile Toroslar’da lise sıralarında tanıştım. Çocuklarımız ile Mezitli’de tekrar dünyaya gözlerimizi açtık. Sevinci de, üzüntüyü de burada yaşadık. Kayıplarımızı da burada yaşadık. İş hayatında başarıyı da burada yaşadık. Siyasetin merdivenlerine bu şehirde hep birlikte çıktık.

 

“VAATLERİMİZ, YEMİNİMİZ VAR”

Mersin hakikaten bizim özelimiz, önemlimiz. Biz doğanın yeşiline Kadıncık Barajını görünce aşık olduk, bildik. 13 ilçemiz cennet köşemiz Mersin için bir Mersin sevdalısı olarak bu şehrin daha iyi yönetilmesi, daha iyi şartlarda olması adına bir yola çıktım ve bende varım dedim. Bu yola çıkmak için sizlerin duası ile hazırlanıyorum. Bizim içimizde Mersin hayali var. Vaatlerimiz, yeminimiz var. Bizim Mersin ideali ve geleceği noktasında planlarımız, düşüncelerimiz var. Güçlendirilmiş altyapısı ve dirençli üstyapısıyla bir Mersin hayalimiz var. 24 saat özgür, yeşili artırılmış, mutlu ve huzurlu bir şehir vaadimiz var. Kadim şehrimiz Mersin’in doğal kaynakları ve tüm güzelliklerini Mersinli hemşerilerimiz ile birlikte paylaşma geliştirme düşüncemiz var. Biz 5 yıllık bireysel siyasi planlarla değil Mersinimizi 10 yıllar, 50 yıllarla, planlarla güzelleştirmek adına projelerimiz var. Mersin bizim için özel.

 

YOLUMUZ ZAFERLE SONUÇLANACAK”

Biz bu yola çıkarken halisane niyetlerle sizlerden aldığımız destekle inşallah 31 Mart akşamı Mersin’de Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanacak bir yolun başlangıcındayız. Bunu şuradan söylüyorum; bugün Tarsus’tan ve buradan bismillah diyerekten yola çıkıyoruz. 9 Mart’ta kampanya lansmanımız var. Ve buradan ilan ediyorum, tüm Mersinli hemşerilerimiz gönül belediyeciliği nasıl olur, üretken belediyecilik nasıl olur, 50 yılın planları, vizyoner projelerimiz ile Mersinli hemşerilerimizin huzurlarına çıkacağız. Bugün Tarsus’ta başlattığımız seçim startı inşallah burada alevlenecek. Biz Mersin için, Tarsus için, 13 ilçemiz için varız. 31 Mart akşamı Mersin’de Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanacak bu süreçte benimle yürümeye var mısınız?” dedi. Kalabalıktan ‘varız’ yanıtı alan Serdar Soydan, kazanacaklarına inandığını sözlerin ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA