Sinan Koç: ‘Toroslar’da şimdi CHP zamanı’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sinan Koç: ‘Toroslar’da şimdi CHP zamanı’


 

 

Haber Merkezi

 

CHP Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, yenilikçi bir anlayışla Toroslar’a, CHP’nin elinin değmesiyle bambaşka bir ilçe olacağının altını çizdi.

Katılımcı yönetim ve şeffaf belediyecilik anlayışla doğduğu ve büyüdüğü Toroslar’a CHP’den aday adayı olan İş İnsanı ve Siyasetçi Sinan Koç, “Teknolojiden, bilime; çevreden, yenilikçi şehircilik anlayışına kadar CHP olarak her alanda farkımızı ortaya koyacağız ve insan ayırmaksızın herkesin yanında olacağız” diye konuştu.

 

“TOROSLAR’IN HİZMET KONUSUNDA HIZINI ORTAYA KOYACAĞIZ”

Toroslar’da iddiaları isimler arasında yer alan CHP Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, CHP’nin Toroslar’ı alması halinde yeniliğin perdesinin Toroslar’da tamamen açılacağını ifade etti.

Yenilikçi belediye anlayışıyla, hizmetleri dijitalleştirerek vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunmayı hedeflediklerini belirten Koç, “Akıllı şehir teknolojileri, veri analitiği, mobil uygulamalar ve çevrimiçi hizmet platformları bu anlayışın bir parçasıdır. Bu anlayışla birlikte Toroslar’ın hizmet konusunda hızını ortaya koyacağız” dedi.

 

“KATILIMCI YÖNETİM VE ŞEFFAFLIĞI ÖNÜMÜZE SERECEĞİZ”

Sürdürülebilirlik ve çevre duyarlılığının belediyecilik anlayışının vazgeçilmez bir parçası olduğunun altını çizen CHP’li Sinan Koç, “Yenilikçi belediyeler, çevresel sürdürülebilirliği önceliklendirir ve yeşil enerji, atık yönetimi, su tasarrufu gibi alanlarda yenilikçi çözümler geliştirir. Biz bunun bilincindeyiz ve bu bilinçle projelerimizi yapacağız. Bunları yaparken elbette ki katılımcı yönetim ve şeffaflığı önümüze sereceğiz. Vatandaşların karar alma süreçlerine aktif katılımını teşvik eden, şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Bunu, çeşitli katılım mekanizmaları ve geri bildirim kanalları aracılığıyla gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

 

“BİZ BUNU SAĞLAYACAĞIZ”

Ekonomik ve sosyal kalkınma konusuna değinen Koç, yenilikçi belediye anlayışıyla, yerel ekonomiyi canlandırmak, istihdam yaratmak ve sosyal refahı artırmak için çeşitli programlar ve projeler geliştireceklerini söyledi. Yenilikçi şehircilik ve altyapıyla birlikte modern şehircilik anlayışıyla, altyapıyı geliştirerek, ulaşımı iyileştirip ve yaşam kalitesini artırmak için yenilikçi yaklaşımları benimseyeceklerini ifade eden Koç, kültür ve sosyal hizmet konusuna da değinerek şunları söyledi, “Yerel kültürü ve sanatı desteklemek, sosyal hizmetleri genişletmek ve toplumun çeşitli kesimlerinin ihtiyaçlarına cevap vermek için yenilikçi programlar uygulayacağız. Yenilikçi belediye anlayışı, sürekli değişen dünya şartlarına uyum sağlamak ve yerel toplulukların yaşam kalitesini artırmak için sürekli gelişim ve adaptasyon gerektirir. Biz bunu sağlayacağız.”  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA