Büyükşehir’in yol çalışması MHP ve AKP’yi gerdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Büyükşehir’in yol çalışması MHP ve AKP’yi gerdi


 

Mersin’de CHP’li Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta yapılan yol çalışması AKP ve MHP ilçe teşkilatlarına giriş çıkışları engellediği gerekçesiyle durduruldu.

REŞİT DOĞAN

 

MHP Tarsus ve AKP, ilçe başkanlıklarının girişlerini engellediği öne sürülen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışması durduruldu. 

Konuyla ilgili bir grup partili ile birlikte parti birası önünde basın açıklaması yapan MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki yerel seçimlere yaklaşık 65 gün 70 gün gibi bir süre var. Bu süre içerisinde biliyorsunuz tüm siyasi partiler hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de, Adalet ve Kalkınma Parti seçim çalışmalarına başlamış durumda, arkada da gördüğünüz gibi bir yol çalışması var. Bu yol çalışmasına müteakiben Tarsus'un belli bölgeleri kapanmış durumda üçgen çarşı bölgesi iş bankası dediğimiz, bu bankalar caddesi dediğimiz, bölge tamamen kapanmış durumda.

 

“PLANLAMALARI YAPANLARIN SEÇİM ÇALIŞMALARINI GÖZ ARDI ETMEMELERİ GEREKİYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi hem de Ak Parti'nin giriş çıkışları engellenmiş durumda. Bizim buradaki bulunma sebebimiz de bu engellemedir. Bunun dışında Tarsus'a yapılan hizmetle ile ilgili hiçbir sıkıntımız ve engelleme gibi bir düşüncemiz yoktur.

Ama bu planlamaları yapanların seçim çalışmalarını göz ardı etmemeleri ve her iki partinin de fiziki şartlarının yerine getirmekle sorumlu olan belediyelerin bu sorumluluğu yerine getirmesi amacıyla buradayız.

 

“ENGELLENME ENDİŞELERİMİZ VAR”

Valiliğimiz, Kaymakamlığımız, Milletvekilimiz Levent Uysal bey, AK Parti İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, MHP il başkanlarımız bu görüşmeleri yapıp, bize gelen son bilgiye göre ve Emniyet Müdürümüzün bana verdiği bilgiye göre çalışmaların durdurulduğu asfaltın tekrar yapılacağını ve yoların açılacağını söyledi.

Altını çizerek tekrar söylüyorum hizmetle ilgili hiç bir protesto yoktur, tamamen her iki partimizindi fiziki koşullarının engellenmesi hususunda endişelerimiz vardır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA