Aykanat farklı kazandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Aykanat farklı kazandı


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Mersin temsilcisi Aykanat Spor, Edip Buran Spor Salonunda ligin 8.hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği Haznedar Doruk Spora karşı farklı kazandı.

Karşılaşmasında rakibine karşı ilkyarıyı 28/21 önde kapatan temsilcimiz ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf oldu. Aykanat Spor, ortaya koyduğu hücum performansı ile skor 71 sayı üretirken rakibini sert savunmasıyla 51 sayıda tutarak farklı galibiyete ulaştı.

Koç değişikliği sonrası takımın başına gelen Burak Turgut ile galibiyete ulaşan temsilcimiz aldığı bu galibiyetle moral buldu.

Aykanat Spor da; Kemal Canpolat 24 sayı 17 ribaund 5 asist 2 top çalma ile 31 verimlilik puanıyla takımın en iyisi olurken Kaan Özen 11 sayı 11 asist 6 ribaund 2 top çalma ile 28 verimlilik puanına ulaştı. Can Zorlu 11 sayı,  Emin Işık 9 sayı,  Murat Demir 8 sayı,  Altuğ Başbuğ 5 sayı, Oğuzhan Yarol 3 sayı üreterek takımına katkı sağladılar.

Aykanat Spor Gelecek hafta deplasmanda High Touch HT ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA