Mersin güzel başlangıç peşinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin güzel başlangıç peşinde


 

İlk devreyi mutlu kapatan Yeni Mersin İdman Yurdu, yeni sezon startını yarın evinde oynayacağı Bursaspor maçı ile verecek.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, yeni sezon startını yarın evinde oynayacağı Bursaspor maçı ile verecek. 

İlk yarının son haftasında evinde Ankara Demirspor’u ağırlayan ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak devreyi mutlu tamamladı. Bu galibiyet ile 30 olan puanını 33’e çıkartan Kırmızı Lacivertliler, 6’ıncı sıradan 3’üncü sıraya yükseldi.

Devre arasında ise 15 günlük kamp dönemini kendi tesislerinde tamamlayan Yeni MİY, kamp süresince Osmaniyespor ile yaptığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı.

Takım sportif başarı için ter dökerken yönetimde ara transfer döneminin verimli geçirmek için düğmeye bastı. İlk etapta kent dinamikleri ile temasa geçen Yeni MİY yönetimi, kulübe yapılacak maddi destekler için çağrılarda bulundu.

Özellikle 2 kanat, 1 sağ bek, 1 orta saha ve 1 stoper transferi gerçekleştirmeyi planyan Kırmızı Lacivertliler, play off’lara hazır bir kadro kurmak isterken takıma şua ana kadar gelen tek takviye Adanaspor forması giyen kanat oyuncusu Muhammet Enes Gök oldu. Mersin ekibi Gök ile ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yarın Mersin Stadyumunda ligin açılış maçında saat 14:00’de Bursaspor ile karşılaşacak olan ve sahaya galibiyet parolası ile çıkacak olan  MİY’in sezon hazırlıklarının sonuçları sahadaki oyun ile ortaya konacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA