Belediye personelinin iş kıyafeti, tortek atölyelerinde üretiliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Belediye personelinin iş kıyafeti, tortek atölyelerinde üretiliyor


 

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, belediye personelinin iş kıyafeti ve üniformalarını Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) atölyelerinde üretiyor.

Haber Merkezi

 

Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Sosyal İşler, Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü'nde hizmet veren personelin kıyafetini diken TORTEK atölyeleri, belediyenin bu alandaki bütçesine de tasarruf sağlamış oluyor. Sağlık Mahallesi’nde bulunan TORTEK Üretim Atölyesinde bugüne kadar 4 bin 500 iş kıyafeti imalatı yapıldı. 56 farklı branştaki Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) ile 6 bin 278 vatandaşa mesleki eğitim verdiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “TORTEK merkezimize gelen kursiyerler el becerilerini geliştirerek, öğrendiklerini üretime dönüştürüyorlar. Burada hem sosyalleşip hem de ürettikleri ürünleri satarak ev ekonomilerine katkıda bulunuyorlar. Bunun yanı sıra belediye personelimizin çalışma kıyafetlerini da bu atölyelerimizde üretiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana üretim odaklı çalışmalar yaptık” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA