Mersin’de fuar fiyaskosu sürüyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de fuar fiyaskosu sürüyor!


 

Türkiye’nin en büyük illeri arasında yer alan Mersin’de özel bir şirket tarafından düzenlenen Yapı ve İnşaat Sektörü Fuarı sönük bir organizasyon olarak başladı. Eleştirilen fuarı düzenleyen CNR Şirketinin başarısız organizasyonunun kente zarar verdiği dile getirildi.

HEDİYE EROĞLU

 

CNR 9.Mersin Yapı, Yapı, İnşaat ve Tedarikçileri Fuarı, CNR Expo Mersin Yenişehir Fuar Merkezi'nde başladı.

İnşaatta yeni teknolojileri tanıtmayı ve özellikle inşaat yapan firmaları malzeme satan firmalarla bir araya getirmeyi amaçlayan fuar sönük organizasyon nedeniyle fiyasko olarak eleştirildi.

Fuarın açılışına katılan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yetkilileri, AKP mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CNR Holding Yönetim kurulu Başkanı Ceyda Erem katıldı.

Ancak MTSO yetkilileri de eleştirilerden payını aldı. Yeni yönetim göreve geldiğinde özellikle kentin her geçen gün daha çok kan kaybeden fuarcılık faaliyetlerinin üst düzeye taşınacağının sözünü vermişti.

Mersin'de 9. kez düzenlenen CNR 9.Mersin Yapı, Yapı, İnşaat ve Tedarikçileri Fuarı’na yurt dışından ziyaretçilerin ilgi gösterdiği belirtilse de alanda pek fazla yabancı katılımcı görülemedi.

Önceki yıllarda, Suriye, Irak ve Libya'dan gelen müteahhit ve inşaat malzemeleri alıcılarının katıldığı fuara bu yıl Libya, Bingazi ve Trablus Ticaret ve Sanayi Odası ile Musul Ticaret ve Sanayi Odası gibi sadece Mersin’in potansiyelinin çok gerisindeki bölgesinden katılımla övünülmesi dikkat çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA