Bozdoğan bağımsız aday! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozdoğan bağımsız aday!


 

CHP’de belediye başkan adayları listesinde yer almayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan partisine karşı flaş hamle geldi. Aday gösterilmemesine kızan Bozdoğan bağımsız aday olarak seçimlere gireceğini açıkladı.

HEDİYE EROĞLU

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Mersin genelinde belediye başkan adaylığı belirlemede adeta kent halkının talep ve isteklerini yok saydı.

Cumhuriyet Halk Partisinde listede depremi yansımaları sürüyor. Gecenin en sıcak gelişmesi ise Tarsus'ta yaşandı.

Tarsus’u 25 yıl sonra 90 bini aşkın oy ile CHP’ye kazandıran Belediye Başkanı Doktor Haluk Bozdoğan CHP genel Merkezi tarafından aday gösterilmemesine tepki olarak bağımsız belediye başkan adayı olma kararı aldı. Bozdoğan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir çok yorum gelirken sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü. CHP PM’de Mersin için aday listeleri açıklandı. Tarsus’un CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, PM tarafından aday gösterilmedi, yerine Ali Boltaç CHP’nin adayı oldu. PM’nin kararına sert tepki veren Haluk Bozdoğan’dan flaş tepki geldi. Tarsus Belediye Başkanı Doktor Haluk Bozdoğan CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmemesine tepki olarak bağımsız belediye başkan adayı olma kararı aldı. Bozdoğan sosyal medya hesabından “Bağımsız Büyük Tarsus Hareketi Başlıyor” diyerek Bağımsız aday olduğunu duyurdu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA