Yeni MİY’e kanat takviyesi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni MİY’e kanat takviyesi


 

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda yeni sezon öncesi ilk transfer kanat bölgesine geldi. Kırmızı Lacivertliler, Adanaspor forması giyen kanat oyuncusu Muhammet Enes Gök ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2.Lig’de 13 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı öncesi Beyaz Grupta mücadele eden ve ilk devreyi 33 puanla 6. sırada tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu’nda yeni sezon hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Kendi tesislerinde 15 günlük kamp dönemini tamamlayan ve geçen hafta yaptığı hazırlık maçında Osmaniyespor ile 2- 2 berabere kalan Kırmızı Lacivertliler de yeni takviyelere duyulan ihtiyaç gözler önüne serilmişti.

Takımdaki eksiklerin göze batması ile transfere hız veren Yeni MİY’de özellikle kanat, sağ bek, orta saha ve stoper takviyesi hız kazandı. Bu kapsamda ilk olarak kanat mevkiine transfer geldi. Yeni Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü, Adanaspor forması giyen kanat oyuncusu Muhammet Enes Gök ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Mersin ekibi ligin açılış maçında 14 Ocak 2024 günü saat 14:00’de Mersin Stadyumu’nda Bursaspor ile karşılayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA