Gazetemize saldıran CHP 10 Ocak’ı kutladı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gazetemize saldıran CHP 10 Ocak’ı kutladı!


 

Mersin’de özgür ve tarafsız haberciliğin adresi olan gazetemize geçen yıl yapılan saldırıyı unutan CHP’liler Belediye Meclisinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamaya kalktı! Meclis Üyesi Topkara bu duruma tepki göstererek, “Bir taraftan ‘özgür basın’ diyeceğiz diğer taraftan da basına saldırıda bulunacağız. Bunun hangi yüzlülük olduğunu kamuoyunu takdirine bırakıyorum” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinin 2024 yılı Ocak ayı ilk toplantısı Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirildi.

Toplantıda 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan CHP’lilere tepki gösteren MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara, gazetemize 2022 yılı 16 Şubat’ın da aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının da bulunduğu CHP’li gençler tarafından yapılan saldırıyı anımsatarak, yaşananları kınayıp, tepki gösterdi.  

Topkara, “Gazeteciler ile ilgili olarak temenniler yapılıyor ama maalesef şehrimizde belediye personellerimizin de içinde bulunduğu ve mahkemesi devam eden Mersin Haberci Gazetesi ve Mercan TV’ye boyalı ve yumurtalı bir saldırı yapıldı. Bu da bu şehrimizde yaşandı. Çalışan aktif gazetemize saldırı yapıldı. Bunu da buradan bir kez daha yapanları kınıyorum. Huzur ve barış şehri dediğimiz Mersin’de ‘özgür basın’ diye bağıran, basını her zaman anan arkadaşların gidip basına boya, yumurta fırlatmasını kınıyorum. İnşallah bu tür olaylar tekrarlanmaz. Hem bir taraftan ‘özgür basın’ diyeceğiz hem diğer taraftan da basına saldırıda bulunacağız. Bunun hangi yüzlülük olduğunu kamuoyunu takdirine bırakıyorum” dedi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA