Babacan’dan Mersin’den iktidar için kırmızı kart çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Babacan’dan Mersin’den iktidar için kırmızı kart çağrısı


 

REŞİT DOĞAN

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Tarsus Belediyesinde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Programda AKP’den DEVA’ya geçen vatandaşlara da rozet takıldı.

 

“TARSUS, İKTİDARIN YOK SAYMASINA KURBAN EDİLECEK BİR ŞEHRİMİZ DEĞİL”

Konuşmasında bölge sorunlarına değinen Babacan vatandaşlara, “Hükûmete aklını başına al demek istiyorsanız en önemli fırsat” diye seslendi.

“Tarsus, iktidarın görmezden gelmesine, yok saymasına kurban edilecek bir şehrimiz değil” diyen Babacan, “Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’nin sayılı bölgelerinden ve İSO 500 sıralamasında yani Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarının ilk 500’ünde 8 firmasıyla yer alan bir yer Tarsus. Ancak gelin görün ki, bu Organize Sanayi Bölgesinin otobanla bağlantı yolları tamamlanabilmiş değil.” dedi.

 

“YER TAHSİSLERİNİN HİÇBİRİNDE TEK ÇİVİ ÇAKILMAMIŞ”

Çukurova bölgesel havalimanı hakkında konuşan ve “Nedense bir türlü tamamlanamıyor” diyen Babacan, tamamlansa en büyük faydayı Tarsus’un göreceğini ifade etti.

Babacan, “Çünkü Tarsus’a çok yakın bir havalimanı açılmış olacak ama yapılmıyor. Bir başka sorun… Tarsus Kazanlı Turizm bölgesi. 2009 yılında yani bundan tam 14 yıl önce, burada beş şirkete 11 yer tahsis edilmiş. Yer tahsislerinin hiçbirinde tek çivi çakılmamış. Mersin milletvekilimiz Mehmet Emin Ekmen Kültür Bakanına soruyor. ‘Niye’ diyor. Kültür Bakanı cevap veriyor: ‘Havalimanı bitirilemediği için’ diyor. Sanki hava limanının bitirilmesi bir başka hükûmetin bir başka iktidarın göreviymiş gibi.” şeklinde konuştu.

 

“BUNLAR KIRMIZI KARTI ÇOKTAN HAK ETTİ”

“Çiftçimiz esnafımız sabret sabret nereye kadar sabredecek?” diye seslenen Babacan, “Diyoruz ki eğer bu seçimlerde hükûmeti uyarmak istiyorsanız hükûmete aklını başına al demek istiyorsanız en önemli fırsat. Yani bu seçimler arkadaşlar hükûmete bir sarı kart gösterme fırsatı sarı kart. Pozantı’da ben sarı kart deyince bir emeklimiz kulağıma eğildi. Biraz ağırca bir ifadeyle ‘bunlar kırmızı kartı çoktan hak etti’ dedi.” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA