Süper Amatör kıran kırana | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper Amatör kıran kırana


 

Mersin Süper Amatör Lig’de A Grubunda lider Mut İdman Yurdu Belediyespor, en yakın rakibiyle arasındaki farkı açarken B Grubunda Mersin 33 FK ve Mezitli 33 Spor arasında kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde ikinci devre 3’üncü hafta maçları oynandı. A Grubunda Mut İdman Yurdu liderliğini sürürken, B grubunda Mersin FK ve Mezitli 33 kıran kırana bir mücadele içerisinde lige devam ediyor.

 

GÖLLÜ HAFTA

Geçen haftayı BAY geçen A Grubu bu hafta çekişmeli maçlara sahne oldu. Karacailyas Veteranlar evinde Mersin Ormanspor’u 2-1 yenerek, son haftalardaki çıkışını sürdürdü. Gruptaki en gollü maç ise Erdemli Limonspor’un, evinde ağırladığı Tarsusspor karşılaşması oldu. Erdemli ekibi Tarsus’u 6-1 geçerek, yenilmezlik serisini 3’e çıkardı.

Akdeniz Zirvespor ve Taşucuspor müsabakasında 1-1’lık beraberlikle puanlar paylaşıldı.

Çeşmelispor ile İçel Yolspor’da 1-1 berabere kaldı.

Lider Mut İdman Yurdu Belediyespor ise en yakın rakibi Akdeniz Belediyespor’u 2-1 yenerek, arasındaki puan farkını açtı.

 

B GRUBUNDA MERSİN – MEZİTLİ ÇEKİŞMESİ SÜRÜYOR

B Grubunda ise Toroslar Belediyespor evinde Kuvayi Milliye Spor’u 2-0 yendi. İdman Yurdu 1925 Spor kendi evinde Çukurova Birlik FK’ya 2- 0 yenilirken, Bozyazı Belediyespor evinde Silifke İdman Yurdu’nu 1-0 yenme başarısı gösterdi.

Grubun zirve mücadelesindeki takımlarından Mezitli 33 Spor deplasmanda Erdemlispor’u 1-0 yenerken, lider Mersin 33 FK deplasmanda Akdenizgücü’nü 4-0 yenerek avaraj ile liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA