Akdeniz’de yeni dönem mesleki kurslar başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de yeni dönem mesleki kurslar başladı


 

Akdeniz Belediyesi Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde, yeni dönem grafik tasarım, web tasarım ve muhasebe kursları başladı. Başkan Gültak, meslek kazanıp istihdama katılmak isteyen Akdenizli gençleri, ücretsiz sağladıkları kurslara katılmaya çağırdı.

Haber Merkezi

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi’nin, ‘Yetkin Belgeli İş Gücü, Akdeniz'in Dinamik Gücü’ sloganıyla yeni dönem mesleki kurs ve eğitimleri başladı. Merkezde, başvuru için gereken şartları taşıyan ve eğitimleri başlayan 65 kursiyere, grafik tasarım, muhasebe ve grafik kursları tamamen ücretsiz veriliyor.

Sabah ve öğleden sonra verilen kurslarda kursiyerlere, uzmanlar tarafından katıldıkları kurs konuları ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitim veriliyor. Kurslar sonunda birçok kursiyer iş imkânı bulurken, önümüzdeki dönemde de farklı alanlardaki mesleki eğitim ve beceri kursları devam edecek.

 

BAŞKAN GÜLTAK, “MESLEK SAHİBİ OLAN GENÇLERİMİZİN İSTİHDAM ŞANSI ARTIYOR”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da kurslara dair yaptığı değerlendirmede, “Geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimi, meslek ve beceri kazanmaları amacıyla projeler üretmeye devam edeceğiz. Meslek kazanıp geleceğe daha güvenle bakabilmek, istihdam şanslarını yükseltip işe yerleşmede öncelik kazanmak isteyen tüm gençlerimizi bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum. Yeni dönemin kursiyerlerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA