Mersin’den Kilis’e destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’den Kilis’e destek


 

Mersin’deki Kilisliler, günlerdir IŞİD roketlerine hedef olan ve 20 yurttaşın yaşamını yitirdiği Kilis’e destek eylemi yaparak, yetkilileri göreve çağırdı!

SONER AYDIN

Aylardır IŞİD roketlerinin hedefi haline gelen Kilis’e destek eylemleri artıyor. Mersin’de de bir grup Kilisli, Galatasaray Meydanı’nda bir araya gelerek Kilis’e destek verdi. “Kilis’e ses ver” adı altında gerçekleştiren eyleme çok sayıda yöre derneği de destek verdi. “Kilis yalnız değilsin”, “Kilis bombalanıyor sessiz kalma Türkiye”, “Sessizliği dinle ses ver Türkiye” pankartının açıldığı eylemde sık sık “Kilis halkı yalnız değildir”, “Susma Kilis’e ses ver” sloganları atıldı.

“YAŞAM GİDEREK ZORLAŞIYOR”

Grup adına kısa bir açıklama yapan A. Vahap Keskiner, 8 Mart’tan bu yana Kilis’e düşen roketler nedeniyle 20’den fazla insanın öldüğünü 100’lerce insanın ise yaralandığını söyledi. Roketler nedeniyle evlerin, araçların hasar gördüğünü dile getiren Keskiner, yaşamın giderek zorlaştığını ifade etti. Kilis halkının yalnız olmadığını göstermek için bir araya geldiklerinin altını çizen Keskiner, Kilis halkının farklı gruplarla bir arada yaşadığını dile getirdi. Son olarak hükümete seslenen Keskiner sorunun bir an önce çözülmesini temenni ettiklerini sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA