Turnuvanın şampiyonu: İl Milli Eğitim Müdürlüğü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Turnuvanın şampiyonu: İl Milli Eğitim Müdürlüğü


 

Mersin’in merkezi ilçe Toroslar Belediyesinin, bu yıl 15’incisini düzenlediği “Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın” şampiyonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

Haber Merkezi

 

3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102’nci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen ve kent genelinden 28 kurumun mücadele ettiği turnuvanın final müsabakasında; İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Cumhuriyet Başsavcılığı karşı karşıya geldi.

Mersin Arena Stadı’nda yapılan karşılaşmada sporcular sahaya, “Mersin’de İrade, Kuvayi Milliye izinde” yazılı pankartla çıktı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı’nı 3-1 mağlup ederek, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Turnuvanın dördüncülüğünü Mersin Şehir Hastanesi, üçüncülüğünü İl Emniyet Müdürlüğü, ikinciliğini Cumhuriyet Başsavcılığı, birinciliğini İl Milli Eğitim Müdürlüğü elde etti.

 

DERECEYE GİREN TAKIMLARA KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde başlatılan ve bugüne kadar 58 maçın oynandığı turnuva, ödül töreni ile taçlandı. 3.’lük, 4.’lük maçları ile final müsabakasının ardından ödül töreni düzenlendi. Şampiyon olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı ile dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyeleri takdim edildi.

Turnuvada ayrıca gol kralı, en iyi kaleci, en iyi kenar yöneticisi, en centilmen takım ile hakemlere ve yardımcı hakemlere, katkı sunan ve katılan tüm kurumlara da protokol üyeleri tarafından plaket verildi. Ödül töreni, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

BAŞKAN YILMAZ; “HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ DOSTLUK VE CENTİLMENLİK”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, geleneksel olarak düzenledikleri turnuvanın kurumlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük katkı sunduğuna dikkat çekti.

Müsabakaların fair-play çerçevesinde tamamlandığını belirterek, dereceye giren takımları tebrik eden Başkan Yılmaz; “Spor; dostluk ve kardeşliktir. Turnuvanın sonunda herkes şampiyon olmak ister ama önemli olan fair play ölçüsünde centilmence bir mücadele vermektir. Bu turnuvayla kurumlar arası diyalogun ve dostlukların daha da artığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Turnuvaya katılan tüm kurumlara teşekkür ediyor, dereceye giren takımları tebrik ediyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA