Süper’de heyecanlı çekişme | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper’de heyecanlı çekişme


 

Mersin Süper Amatör Lig’de A Grubunda lider Mut İdman Yurdu Belediyespor, en yakın rakibiyle arayı açarken B Grubunda Mersin 33 FK ve Mezitli 33 Spor arasında kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde ikinci devre ikinci hafta maçları oynandı. A Grubunda Mut İdman Yurdu liderliğini sürürken, B grubunda Mersin FK ve Mezitli 33 kıran kırana bir mücadele içerisinde lige devam ediyor.

 

GÖLLÜ HAFTA

A Grubu bu haftayı BAY geçerken B Grubunda Kuvayi Milliye Spor, Akdenizgücü’ne 1-0 yenildi. Mezitli 33 Spor evinde Bozyazı Belediyespor’u 2-0, Çukurova Birlik FK, Erdemlispor’u 6-2, Silifke İdman Yurdu Erdemli Yörükspor’u 9-6, Mersin 33 FK ise İdman Yurdu 2925’i 3-0 yenerek haftayı tamamladı.

 

B GRUBUNDA MEZİTLİ -MERSİN ÇEKİŞMESİ YAŞANIYOR

Yeni haftada B Grubunda Toroslar Belediyespor Kuvayi Milliyespor’a, Akdenizgücü Mersin 33 FK’ya, İdman Yurdu 1925 Spor Çukurova Birlik FK’ya, Erdemlispor Mezitli 33 Spor’a, Bozyazı Belediyespor ise Silifke İdman Yurdu’na konuk olacak.

 

GRUBUNDA LİDER MUT RAHAT

A Grubunda ise Karacailyas Veteranlarspor Mersin Ormanspor’a, Erdemli Limonspor Tarsusspor’a, Akdeniz Zirvespor Taşucuspor’a, Mut İdman Yurdu Belediyespor Akdeniz Belediyespor’a ve Çeşmelispor ise İçel Yolspor’a konuk olacak.

Mut İdman Yurdu’nun 28 puanla lider olduğu ligde en yakın takipçisi ile arasında 7 puan fark bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA