Duy bu talepleri Vahap Seçer! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Duy bu talepleri Vahap Seçer!


 

Akdeniz Belediye Meclisinde HDP’li Nevzat Baran, altyapı, trafik, park ve temizlik sorunlarının çözümüne ilişkin taleplerini sıraladı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ise “Ben söyleyince duyulmuyor umarım bu defa duyulur” diyerek, taleplerle ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Akdeniz’e hizmet için seslendi!

HEDİYE EROĞLU

 

Göreve geldiği günden buyana hemen hemen bütün ilçe belediye başkanları ile sorun yaşayan ve hizmette eşitsizlik tepkileri ile gündeme gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e bu defa da Akdeniz’den eleştiri geldi.

Akdeniz Belediye Meclisi yılın ilk meclis toplantısını Belediyesi Hizmet Binası Konferans Salonunda yaptı.

Toplantıda HDP’li Meclis Üyesi Nevzat Baran, “Akdeniz’in yarım kalan hayallerini anlatmak istiyorum” diyerek söz aldı. Baran ilçenin altyapı, trafik, park ve temizlik sorunlarının çözümüne ilişkin taleplerini sıraladı.

 

“BEN SÖYLEYİNCE KABUL EDİLMİYOR UMARIM ŞİMDİ TALEPLER DUYULUR”

Bunun üzerine Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Baran’a yanıt vererek, bu konularda Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Akdeniz’e hizmet için seslendi!

Gültak, “Bazı meclis üyelerinin Akdeniz halklarının taleplerine yönelik talepleri oldu. Altyapı, park sorunu olduğu dile getirildi. Ben söyleyince kabul edilmiyor. Ama umarım şimdi duyulur” dedi.

 

“HİZMET İÇİN TALİMAT VERİRSENİZ İYİ OLUR”

Park ve altyapı sorunlarını dile getireli, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanına iletelim, HDP’li belediye meclis üyesi ‘altyapı ve park sorunu var’ dedi. MESKİ’ye bir talimat verirseniz iyi olur.

Kim gelirse gelsin kentsel dönüşüm projelerin devam etmediği sürece Güneş, Hal, Şevket Sümer değişmeyecek çünkü yeni bir alan bulamazsınız. Bulursanız hemen park yapalım. Ama alan yok. Her yer beton. Büyükşehir Belediye Başkanımıza selam olsun. HDP’li meclis üyesi bunları söylüyor” dedi.

 

“AKDENİZ’DE TEMİZLİK OPERASYONU YAPILIYOR”

Başkan Gültak, ilçesinde temizlik sorunu yaşandığına yönelik iddialara ise katılmadığını dile getirdi. Gültak, “Ekiplerimiz sahada ve ayrıca TYP’den de 200’ün üzerinde temizlik işçisi aldık. Ama kimlerin nasıl icraatlar içinde olduğunu, nasıl çocuklar ve kadınları kullandığını geçtiğimiz günlerde ispatladık. Ama temizlik sorunu ile ilgili bir algı ve operasyon var” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA