Korolar büyüledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Korolar büyüledi


 

Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında, “17. Mersin Polifonik Korolar Şenliği” yapıldı. Şenlikte sahne alan engelli vatandaşların oluşturduğu ’Engelsiz Yetenekler Korosu’, dinleyicileri büyüledi

ATİLLA TULAY

Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında "17. Mersin Polifonik Korolar Şenliği" gerçekleştirildi. Şenlikte "Engelsiz Yetenekler Projesi" kapsamında çok sesli koroda bir araya gelen engelliler de konser verdi.

Festivalin ikinci etkinliği olan şenlikte, 2 yıldır çalışmalarını sürdüren 24 bedensel engelliden oluşan polifonik koro, seslendirdiği parçalarla davetlilere müzik ziyafeti verdi. Mersin Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde performansları ile göz dolduran bedensel engelli koristler, 'Bir masal gibi şu dünya', 'Gönül dağı', 'Şinanay' ve 'Bir başkadır benim memlektim' başta olmak üzere sevilen parçaları seslendirdi. Tekerlerkli sandalye ve koltuk değnekleri ile çıktıkları sahnede parlayan koroya bazı parçalarda izleyiciler de eşlik etti. Profesyonel şarkıcılara taş çıkartan engelliler, neşeli tavırları ile de takdir topladı. 6 parça seslendiren koro, konser sonunda izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA