Emine Alev Yıldırım engellilerin sesi olmak istiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Emine Alev Yıldırım engellilerin sesi olmak istiyor


 

Mersin’de kadın ve engelli bir siyasetçi olarak Toroslar Belediye Meclis üyesi aday adayı olan Emine Alev Yıldırım’a kentte ilgi günden güne artıyor.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Mersin’de AKP Toroslar Belediye Meclis üyesi aday adayı Emine Alev Yıldırım, engellilerin sesi olmak için çıktığı yolda büyük bir destek görüyor. Kadın ve engelli bir siyasetçi olarak topluma rol model olan Yıldırım’a kentte ilgi günden güne artıyor.

 

STK’LARDA AKTİF ÇALIŞIYOR

Mersin’de dünyaya gelen ve bebekken geçirdiği çocuk felci nedeniyle yaşamını ortopedik engelli olarak sürdürmek zorunda kalan Yıldırım, ticaret meslek lisesi mezunu.

Açık öğretim fakültesi işletme bölümünden eğitimini yarım bırakmak zorunda kalan Yıldırım, buna rağmen bir çok sivil toplum kurum ve kuruluşunda görev alan bir isim olarak tanınıyor.

Ankara Görme Engelliler Konfederasyonu Yönetim Kurulunda İstihdam Başkanlığı göreve de yapan Emine Alev Yıldırım, halen Kalp Gözüyle Görenler Derneği yönetiminde çalışmaya devam ediyor.

 

ENGELLİLERİN SESİ OLMAK İSTİYOR

Bu görevler sırasında engellilerin ve engelli annelerinin yaşadıkları zorlukları daha iyi anlayan ve sorunlarına çözüm üretmek isteyen Yıldırım, bu amaçla siyasete girdiğini söyleyerek, “İnsanlara daha çok yardımcı olabilmek için AK Parti’ye üye oldum ve Toroslar ilçeden meclis üyesi aday adayı olarak başvurdum. Adaylığım kabul edilirse engelli ve engelli annelerinin hakları ve sosyal yaşamda karşılaştıkları sorunları çözmek için elimden gelen bütün çalışmaları yapacağım. Biz engellilerin toplumda çok güzel işlere imza atacağımızı birlik ve beraberlik içinde çok şeyin üstesinden gelip, hak temelli çalışacağımızı ispatlamanın tam zamanı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA