Emekliler 2024’te mücadeleyi sürdürecek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Emekliler 2024’te mücadeleyi sürdürecek


 

REŞİT DOĞAN

 

2021 Tüm Emekliler Sendikası Mersin Şubesi, yeni yıl mesajı yayınlayarak, sorunlarının çözümü için 2024’te üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Açıklamada, “Yerli ve uluslararası sermayenin temsilcisi olan, AKP saray iktidarının yoksuldan alıp, zengine veren emekçi düşmanı politikaları yüzünden, başta emekliler olmak üzere, tüm emekçi halkımız, 22 yıldır ekonomik ve sosyal haklar alanında çok önemli kayıplar verdi. 2024 yılı için hazırlanan bütçede de görünen o ki, AKP siyasi iktidarının emekli düşmanı icraatlara devam edileceği anlaşılmaktadır. 2024 yılına girerken aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, başta tüm emeklilerimize ve emekçi halkımıza söz veriyoruz.

 

“HAKLI MÜCADELEMİZ BÜYÜYECEK”

Bedelini çalışırken peşin ödeyerek satın almış olduğumuz emeklilik hakkımızı, ömrümüzün son yıllarında insan onuruna yakışır bir şekilde yaşayarak geçirebilmek için sendikanız, 2021 Tüm Emekli Sen üzerine ne düşüyorsa fazlasıyla yapacaktır.

Ekonomik, demokratik haklı mücadelemizin birlik ve dayanışma içinde her gün daha fazla güçlenerek yükseleceği, umutlarımızın yeniden yeşereceği ve insan onuruna yakışır şekilde yaşanılan bir yıl olması dileğiyle, tüm emeklilerimizin ve halkımızın yeni yılını kutluyoruz. 2024 yılının ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA