Alan da satan da memnun olamadı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Alan da satan da memnun olamadı!


 

Mersin’de yılbaşı öncesindeki son iş gününde yeni yıl alışverişi yapmak isteyenlerle dolup taştı. Ancak ne alan ne de satan hayat pahalılığı nedeniyle memnun olamadı!

HEDİYE EROĞLU

 

Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı alışverişi yapmak isteyenler açık hava çarşıları ve AVM’lerin yolunu tuttu. Mersin’de özellikle Akdeniz ilçesindeki çarşı merkezi uygun fiyatlı alışverişin adresi oldu. Her gün yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği çarşı, yılbaşı arifesinde ortalamanın üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. Bilerce esnafın olduğu çarşıda alışveriş için en çok yılbaşı ağaçları ve yeni yıl süslemeleri tercih edildi. Çerez, lokum, kıyafet, kuruyemiş ve tombala da en çok satılanlar arasında yer aldı.

Ancak yılbaşı alışverişi artan hayat pahalılığı nedeniyle alanı da satanı da memnun etmedi.

Vatandaş çoğunlukla evde geçireceği yılbaşı için ucuz çerez, tatlı, süsleme gibi ihtiyaçlarına yönelirken yüksek fiyatlardan şikayet etti.

Yılbaşı alışverişini dört gözle bekleyen esnaf ise istediği işi yapamamaktan dert yandı. Vatandaşa küçük esnaftan alışveriş yapılmasına yönelik çağrılar öne çıktı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA