Mezitli Yılbaşı coşkusuna erken başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli Yılbaşı coşkusuna erken başladı


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen Yılbaşı etkinlikleri renkli görüntülerle başladı. Menderes Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklere katılan vatandaşlar, alandaki görsel şölenle büyülendi. Süslemelerle donatılmış meydan, renkli ışıklar altında adeta bir festival atmosferine dönüştü. Etkinlik kapsamında kurulan stantlarda binlerce çeşitli hediyelik eşya, lezzetli yiyecekler ve içecekler satışa sunuldu. Vatandaşlar, stantları dolaşarak özel ve benzersiz ürünler arasından seçim yapmanın keyfini yaşadı. Canlı müzik performansları ve çeşitli eğlencelerle etkinlik boyunca ziyaretçiler keyifli anlar yaşadı.

Yılbaşı etkinliklerinin birlik ve beraberliği pekiştirmenin önemli bir ayağı olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan ile birlikte Yılbaşı Pazarına katılarak; “Yılbaşı coşkusunu paylaşmak ve Mersin’i bir araya getirmek için her sene yılbaşı etkinliğimizi düzenliyoruz. Bu yılda vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. 28 Aralık günü başlattığımız etkinliğimiz 4 gün boyunca devam edecek ve her gün çeşitli konserlerle yılbaşı gecesine kadar dolu dolu bir gün geçireceğiz vatandaşlarımızı evlerinden televizyon izlemek yerine bu muhteşem ortama gelmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA