AKP için gözler Ankara’da! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP için gözler Ankara’da!


 

Mersin’de Büyükşehir’i MHP’ye bırakan AKP’de, Mersin’in 4 ilçesinde çıkarılacak adaylar için Ankara’da topladığı teşkilat temsilcilerinin görüşleri alındı.

HEDİYE EROĞLU

 

Yıllardır Mersin’i istese de aday çıkardığında kazanamayan Cumhur İttifakı olarak girdiği seçimlerde de istediği başarıyı elde edemeyen AKP’de gözler Ankara’da!

Mersin’de 2024 yerel seçimleri için Büyükşehir adaylığını Cumhur İttifakı olarak MHP’ye bırakan AKP; aday çıkaracağı 4 ilçe için Ankara’da önemli bir toplantı yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin heyetiyle baş başa görüştü. Ankara’da yapılan görüşmeye MKYK Üyesi Mustafa Sever, Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, İl Başkan yardımcıları, ilçe başkanları katıldı. 2024 seçimlerinde Büyükşehir adayının MHP’den olacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Mersin’de Akdeniz, Aydıncık, Mezitli ve Yenişehir’de aday çıkartacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, teşkilattan başta Büyükşehir olmak üzere ilçelerin Cumhur ittifakına kazandırılması için yoğun çalışma yapılması talimatı verdiği öğrenildi.

Görüşmeler sonrası yapılan paylaşımlar Akdeniz’de M. Mustafa Gültak’ın adaylığına kesin gözüyle bakıldığı şeklinde yorumlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA