‘Yazıklar olsun!..’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Yazıklar olsun!..’


 

Hüda-Par’ın özerklik ve federasyon çıkışına İYİ Parti Milletvekili Burhanettin Kocamaz’dan sert tepki geldi: “Daha dün 12 yiğidimizi toprağa verdik! Bu yiğit ana kuzuları ne için fedayı can eyledi? Esamesi okunmayan bu süfli düşünceli tipleri meclise kim getirdi? Sabrımızı taşırmayın” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun “Biz özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerinde serbestçe tartışılabilir diyoruz” sözlerine karşı Cumhur İttifakı’ndaki derin sessizlik sürerken, tepkiler artıyor.

İYİ Parti Mersin Milletvekili ve GİK üyesi Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Yapıcıoğlu’na tepki gösterdi.

 

“DAHA DÜN 12 YİĞİDİMİZİ TOPRAĞA VERDİK! BU YİĞİT ANA KUZULARI NE İÇİN FEDAYI CAN EYLEDİ?”

“Daha dün 12 yiğidimizi toprağa verdik!” diyen Kocamaz, “Bu yiğit ana kuzuları ne için fedayı can eyledi? Ne için şehadet şerbeti içti? Milletin birliği, vatanın bölünmezliği için. Anaların bağrı yandı! Ocaklar söndü! Anaları babaları kuzusuz, eşleri dul, çocukları da yetim kaldı! Yiğitlerimizi vatan toprağına, acılarını içimize gömdük! Bu acının üstüne Meclis Kürsüsünde Hüda-Par Genel Başkanının eyalet sisteminden bahsetmesi ve onu savunması yaramızın üzerine dökülen tuzu biberi oldu.

 

ESAMESİ OKUNMAYAN BU SÜFLİ DÜŞÜNCELİ TİPLERİ MECLİSE KİM GETİRDİ?”

Esamesi okunmayan bu süfli düşünceli tipleri Meclise kim getirdi? Sırf bu ucube sistemde seçim kazanabilmek için bu art niyetli küsurlu partilere muhtaç olmaya değer miydi?

Bunların kimlerin temsilcisi olduğu bilinmiyor muydu?

Hizbullah’ın kimleri vicdansızca yaptığı işkencelerle, domuz bağı ile öldürdüğü orta yerde değil miydi? Hüda-Par’ın Hizbullah terör örgütünün siyasi kanadı olduğu bilinmiyor muydu?

 

HİZBULLAH’IN PKK’DAN NE FARKI VAR!

Hizbullah’ın PKK’dan ne farkı var! İkisi de bölücü. İkisi de acımasız! İkisi de kandan besleniyor! İkisi de Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı! İkisi de Türk’e düşman! İkisi de ayrılıkçı! İkisi de bir yerlerin uşağı! İkisi de dışardan talimatla yönetiliyor! İkisi de federal yapıdan bahsediyor! İkisi de adam öldürüyor! Birisi Allah diyerek, diğeri illallah diyerek adam vuruyor! Al birini vur ötekine! İşte bu nedenle DEM ne ise, Hüda-Par da odur!

Bu bölücü partilerin Meclis’te estirdikleri tehditvari ve kavgacı üsluplarından bıktık usandık! Meclisi provoke etmeye kimsenin hakkı yok! Bu partiler TBMM’ne gerçekten yakışmıyor! Düşüne biliyor musunuz? Türkiye Cumhuriyeti’nin parlamentosunda, yüce mecliste Türk kelimesinden rahatsız olan, Türk’e karşı olan, düşmanlık besleyen vekiller var! Biz kimseyi ayırmıyoruz! Hiç kimseyi dışlamıyoruz! Kürtlerde bu Devletin asli unsurları! Kız alıp kız vermişiz! Onlarda başımızın tacı!

 

HERKES HADDİNİ BİLMELİ! VE SABRIMIZI TAŞIRMAMALI!

Ancak bu partilerin Kürt vatandaşlarımızı temsil ettiğini de düşünmüyoruz! Bilakis Kürt vatandaşlarımıza zarar veriyorlar! Bizim, Türk Milliyetçileri olarak bu küstah tavırları tasvip etmemiz asla mümkün olamaz! Herkes haddini bilmeli! Ve sabrımızı taşırmamalı! Kendilerine hiçbir ayrım yapılmamış! Parlamentoya girmişler ve Devlet yardımından da yararlanabiliyorlar. Kendilerine bizden farklı olarak daha ne gibi bir ayrımcılık bekliyorlar bunu da anlamakta güçlük çekiyoruz.

Son söz! Burası Türkiye Cumhuriyeti’nin Parlamentosu. Burada Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yasaları geçerlidir! Herkeste bu yasalara uymakla mükelleftir! Yasalara uymamak ihanettir, hainlikle eşdeğerdir! Bu da böyle biline!” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA