Öğrencilere, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öğrencilere, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi


 

Haber Merkezi

Ülkemizde 1987 yılından bu yana her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan, “İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” kapsamında Tarsus Belediyesi Nene Hatun Kreş’indeki öğrencilere çeşitli etkinliklerle, güvenlik bilinci konusunda uyarıda bulunuldu.

Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Yöneticiliği tarafından “Herkes İçin Güvenlik” sloganıyla başlatılan çalışmada, minik öğrenciler, ellerinde çeşitli dövizlerle belediye kampüsü içerisinde dolaşarak, personellere iş sağlığı ve güvenliğine daha fazla önem vermelerini sağlamak ve duyarlılığı arttırmak için çeşitli broşürler dağıttılar.

Üzerlerine reflektörlü yelek ve başlarına baret takan minik öğrenciler, Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret ettiler.

Kazanın büyüğünün ihmalin küçüğü ile başladığını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, iş güvenliği konusunda çocukların, çalışılan tüm ortamlar da farkındalık yaratmak, küçük yaşta iş güvenliği kültürünü benimsetmek amacı ile kampüs alanındaki yaptıkları çalışmadan dolayı öğrencileri kutladı.

Başkan Can, “Hemen her alanda olduğu gibi iş sağlığı ve güvenliği konusunda da örnek uygulamalara sahip olan belediyemiz, çalışanlarının çocuklarına yönelik olarak gerçekleştirdikleri “Her yaşta ve her yerde güvenlik” sloganı ile bu haftayı çok özel ele alan öğrencilerimizi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Yöneticilerimizi kutluyorum. Çalışanlarımızın çalıştıkları ortamları geliştirerek karşılaştıkları sağlık-güvenlik tehlikelerini en aza indirmek; sosyal sorunları ile ilgili çıkış yolları için modeller ve stratejiler geliştirmek için iş güvenliğinin benimsenmesi gerektiğini anlatıyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA